• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger: “Le kellett cserélnem Ebouét”



    Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger elmondta, muszáj volt lecserélni Emmanuel Ebouét, mert attól félt, hogy a hibái pontot érhetnek a Wigan Athleticnek.

    Eboué a 32. percben csereként állt be az 1-0-ra megnyert meccsen, de sorozatos hibái miatt hamarosan vissza is kellett ülnie a kispadra. Egyik alkalommal például elvette a labdát csapattársától, Kolo Tourétól, majd visszapasszolta azt az ellenfélnek.

    Az Ágyúsok szurkolói annyira örültek a bekk lecserélésének, hogy ünnepelni kezdtek. Helyére Mikael Silvestre állt be, akivel a londoniak már képesek voltak megőrizni előnyüket.

    “Nehéz döntés volt, de látszott rajta, hogy teljesen elvesztette az önbizalmát. Nem tudta megtartani a labdát és gyakran veszélyes helyzetek alakultak ki miatta.” – mondta Wenger.

    “Nem szerettem volna, ha az addigi munka kárba vész. A szurkolók is így gondolták. Emmanuel egy érzékeny srác, aki szeretne minél jobban játszani a klub érdekében.”

    “Nagyon szomorú volt, de az a legfontosabb, hogy megnyertük a meccset. Megértem, hogy azonnal bement az öltözőbe, mert a szurkolók nagyon durvák voltak vele.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: