• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ebouéért cserébe elengedné Melót a Fiorentina  A Fiorentina hajlandó lenne elengedni Felipe Melót az Arsenalhoz, ha a londoniak cserében nekik adnál Emmanuel Ebouét.

  Felipe MeloA brazil válogatott játékost nagyon szerette volna megszerezni Arsene Wengetr csapata, de úgy tűnt, le kell mondaniuk róla, néhány napja ugyanis új szerződést írt alá a Violákkal.

  A kontraktust értelmében Melo csak egy 25 millió eurós ajánlat fejében távozhatna, amit a hírek szerint csak a Juventus lenne hajlandó kifizetni.

  Úgy tűnik azonban, hogy az Ágyúsoknak van még egy esélyük, mégpedig az, hogy a Fiorentinának adják Ebouét.

  “A Fiorentina sportigazgatója, Pantaleo Corvino cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint Felipe Melo a közeljövőben egy másik csapathoz igazolna” – olvasható az Arsenal honlapján.

  “A szakember azt mondta, a játékos kivásárlási ára 25 millió euró és csak egy csere érdekelné érdekelné őket, ha az Arsenal némi pénzösszeg mellett nekik adná Ebouét.”

  Könnyen elképzelhető, hogy Eboué, aki 2005-ben igazolt a piros-fehérekhez, valóban távozik, hiszen már többször elmondta, hogy nem érzi jól magát az Emiratesben.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: