• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jagielka reméli, hogy esetleges új igazolásokkal elérhetik a legjobb 4-et!  Az Everton kapitánya úgy érzi, hogy a csapatnak pár új emberre lesz szüksége januárban, hogy meg tudják tartani a 4.helyet.Phil Jagielka
  A csapat csak 1 meccset vesztett el eddig-az összes többi csapat legalább hármat- így 4 pontra van az Arsenaltól 16 meccs után.
  A Fulham elleni 4-1 után is veretlenek maradtak viszont hazai pályán, és Jagielka szerint képesek lesznek megszerezni a 4.helyet.
  Martinez a csapathoz hozta Lukakut, Barryt és Gerard Deulofeut, kölcsönben, a szezon kezdetén, és az Everton kapitánya szerint több minőségi ember is érkezhet még az átigazolási időszak alatt.
  “Jó helyen állunk, és ha nyerünk még párat januárban, akkor még vonzóbb opció lesz a csapat,”mondta a Liverpool Daily Postnak.
  “Az átigazolási szezon mindig nehéz, mivel nem pazarolhatunk, de ha a menedzser pár új embert hoz, akkor a mostaniak is hálásak lesznek.
  “Remélem, hogy a legjobbak itt maradnak a szezon további részében, és pár új embert is hozunk.
  “Nagyon szeretnénk a BL-ben játszani. Ez a hely a célunk, de tudjuk, hogy nehéz lesz, mivel 5 vagy 6 klub is harcol a BL helyért.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: