• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Megson: “A méret a lényeg!”  Gary Megson szerint a Bolton Wanderers nem kerülheti el a kiesést, ha januárban nem érkezik néhány játékos a keretbe.

  A Premier Ligás csapatok közül a Wanderersnek van az egyik legkisebb kerete, ezen szeretne januárban javítani a csapat menedzsere.

  Megson szeretne jó képességű játékosokat csábítani a Reebok Stadiumba, de ő is belátja, hogy nem a január a legmegfelelőbb időszak a nagy átigazolásokra.

  “A szezon kezdetén egyszerre három nagyon fontos játékosunkat vesztettük el. Ilyen dolgokat nem engedhetönk meg magunknak. Félő volt, hogy ez történik.” – mondta a mester.

  “Egyre jobban közeledünk az átigazolási időszakhoz. Meg kell próbálnunk javítani a helyzeten. Nagyobbnak kell lenie a keretnek, de ugyanakkor tehetséges játékosokra van szükség. Nem fogok csak a létszám növelése miatt pénzt kiadni.”

  “A mostani kerettel biztosan nem éljük túl a szezon második felét. Már összeírtuk a neveket, akiket szeretnénk leigazolni, de ez nem ilyen egyszerű.”

  “Januárban nehezebb új játékosokat igazolni, mint nyáron, mivel minden csapat a bajnokság közepén jár és rövid a rendelkezésre álló idő is.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: