• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Donovan az Evertoné lesz  Az Everton és a Los Angeles Galaxy mindenben megegyezett egymással, így már biztos, hogy Landon Donovan néhány hónapot kölcsönben az angoloknál tölt.

  Landon DonovanA 27 éves játékos januárban csatlakozik majd a Mersey-parti csapathoz és március közepéig marad ott. David Moyesnak nagy szüksége van legalább egy új támadóra, mivel a csatársor több tagja sérüléssel küszködik.

  “Landon Donovan az Everton játékosa lesz. Minden elrendeződött, így remélhetőleg január 1-jén vagy 2-án már a keretünk tagja lesz” – mondta a skót menedzser.

  “Rajta kívül szeretnénk még egy-két új játékost igazolni januárban. Meg kell erősítenünk a keretünket, mivel most elég rossz helyzetben vagyunk a sérültjeink miatt.”

  “Landon érkezésével lendületesebbé válik majd a támadójátékunk, és a támadások befejezése is sokkal pontosabb lesz. Nem véletlenül választották újra őt az amerikai bajnokság legjobbjának és nem véletlenül ő az amerikai válogatott kapitánya.”

  “Gyors játékosokra van szükségem, akik hamar be tudnak illeszkedni egy új csapatba. Landon tapasztalt, így remélem, ez nem okoz majd neki gondot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: