• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lapszemle Angliából



    Az angol lapok szerint a West Bromwich Albion menedzsere “tisztogatásra” készül januárban, hogy két tehetséges játékost igazolhasson.

    DAILY MIRROR

    Joe Kinnear egy évre szóló szerződést a Newcastle Unitedtől, ha Mike Ashley nem tudja eladni a klubot.

    Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill attól tart, hogy januárban ismét meg kell küzdenie Gareth Barry megtartásáért.

    A Chelsea francia középpályása, Florent Malouda az Internazionale egyik átigazolási célpontja.

    Ben Sahar figyelmeztette Tony Adamset, hogy visszatér a Chelsea-hez, ha nem sikerül helyet szereznie magának a Portsmouth-nál.

    A Middlesbrough és a Bolton Wanderers is szeretné leigazolni a Deportivo La Coruna játékosát, Julian de Guzmant.

    A Sunderland szeretné megszerezni az Ipswich Town középpályását, Owen Garvant.

    Tony Adams elmondása szerint januárban lehetősége lesz új játékosokat igazolni annak ellenére, hogy a Portsmouth eladó.

    DAILY EXPRESS

    A Liverpool januárban hajlandó lenne áron alul eladni Jermaine Pennantet, mivel nyáron lejár a szerződése és nem szeretnék, ha ingyen távozna.

    A Manchester United argentin válogatott csatára, Carlos Tevez januárban biztosan nem igazol a Real Madridhoz, kölcsönszerződése ugyanis lehetetlenné teszi ezt.

    Az Arsenal csatárának, Emmanuel Adebayornak 50% esélye van arra, hogy az Aston Villa elleni hétvégi bajnokin már pályára léphet sérülése után.

    A Stoke City nagy bedobásairól ismert játékosa, Rory Delap cáfolta, hogy a 2012-es olimpián gerelyhajítóként képviselné Írországot.

    DAILY STAR

    Clarence Seedorf figyelmeztette David Beckhamet, hogy nagyon meg kell szenvednie, ha akár egyetlen meccsen pályára akar lépni az AC Milanban.

    Darren Fletcher szerint a Manchester United készen áll a Stoke City elleni meccsre és nem fog úgy járni, mint korábban az Arsenal.

    Daniel Agger szerint a Liverpool lemondhat a bajnoki címről, ha a Tottenham Hotspur elleni horrort a Bolton Wanderers ellen is megismétlik.

    Nicklas Bendtner elmondta, mindent meg fog tenni, hogy megtartsa helyét az Arsenalban.

    A Newcastle United csatára, Obafemi Martins szerint nincs minden rendben a nigériai szövetségi kapitány fejével.

    A West Bromwich Albion menedzsere, Tony Mowbray arra készül, hogy elad néhány játékost, ezzel helyet teremtve legalább két érkezőnek.

    MÁS LAPOK

    A Queens Park Rangers magyar játékosa, Buzsáky Ákos ebben a szezonban már nem léphet pályára a Manchester United ellen elszenvedett térdsérülése miatt.

    A Manchester United védője, Rio Ferdinand jó ötletnek tartja, hogy gyakrabban végezzenek drogtesztet a játékosokon, bár korábban hosszú eltiltást kapott, mert nem jelent meg az egyik ilyen vizsgálaton.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Egyéb kupák, Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: