• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Drummy: A fiatalok nem kapnak elég lehetőséget!  A Chelsea NextGen vezetőedzője, Dermot Drummy szerint az akadémián nevelkedő fiatalok nem kapnak elég lehetőséget.
  Drummy, aki egyébként a cserecsapat menedzsre is, az U19es csapat meccsét vezeti majd az Aston Villa ellen, a NextGen sorozat döntőjén, hétfőn, az olaszországi Comoban.
  A fiatal koruak sikere ellenére az angol szakember véleménye az, hogy a játékosok nem kapnak az első csapatban elég lehetőséget, mivel kölcsönadják őket, és a Chelsea ehelyett már sztárokat igazol.
  “Nehéz, mivel a Chelsea kész játékosokat vesz, de mi is tudunk játékosokat nevelni,”mondta a Mirrornak.
  “A 2. vonalban vannak jelenleg olyanok, mint Nathaniel Chalobah és Josh McEachran, akik készen állnak a kölcsönadásra.
  “Kell legyen egy út előttük és lehetőség, és véleményem szerint a brit játékosok lehetőséget kell kapjanak. Játsszanak a Ligakupában, mivel nem tudod mit tudnak addig, amíg nem játszanak.
  “Jelenleg el kell menjenek valahová, ha az első csapatban akarnak játszani. A fiúk türelmesek kell legyenek, de emellett is kell legyen egy út előttük.
  Drummy látta a csapatát, amely legyőzte a Juventus és a Barcelona csapatát a döntőig vezető úton, és a sorozat bizonyította azt, hogy a csapat megáll az európai elitben.
  “A NextGen megmutatja nekünk azt, hogy hol állunk az európai fociban,”mondta.
  “Tudjuk, hogy nem vagyunk olyan szinten, hogy legyőzzük a Barcelonat, de ide jöttünk, és fantasztikus focit játszottunk. Nagyon vonzó és technikus focit játszunk.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: