• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Torres távozik, ha a ‘Pool nem erősít



    Fernando Torres komolyan el fog gondolkodni a távozáson, ha a Liverpool nem igazol olyan játékosokat, akikkel előrébb léphet.

    A vörös mezesek jelenleg csak a Premier League hatodik helyén állnak, így komoly hajrába kell kezdeniük, ha szeretnének odaérni a negyedik, BL-kvalifikációt érő pozícióba.

    A liverpooliak Bajnokok Ligája-csoportjukból sem jutottak tovább és az Európa-ligában sem állnak túl jól, hiszen legutóbbi meccsüket elvesztették a Lille ellen.

    Torres szerint az a legfontosabb, hogy csapata nyáron jól igazoljon és olyan játékosok kerüljenek az Anfield Roadra, akik képesek lesznek újra bajnokesélyes gárdát varázsolni a Vörösökből.

    “Bár szerintem még korai erről beszélni, de úgy gondolom, odaérünk a negyedik helyre. Szerintem azonban nem ez a legfontosabb” – mondta a spanyol sztár.

    “Mindennél fontosabb, hogy a klub aktív legyen majd az átigazolási piacokon és jó képességű játékosokat szerződtessen. Négy-öt klasszisra van szükségünk, hogy felvehessük a versenyt a legjobbakkal.”

    “Komoly erősítések nélkül jövőre is a negyedik helyért fogunk küzdeni. Szeretnék bajnoki címért és Bajnokok Ligája- vagy Európa-liga-győzelemért harcolni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: