• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Torres távozik, ha a ‘Pool nem erősít  Fernando Torres komolyan el fog gondolkodni a távozáson, ha a Liverpool nem igazol olyan játékosokat, akikkel előrébb léphet.

  A vörös mezesek jelenleg csak a Premier League hatodik helyén állnak, így komoly hajrába kell kezdeniük, ha szeretnének odaérni a negyedik, BL-kvalifikációt érő pozícióba.

  A liverpooliak Bajnokok Ligája-csoportjukból sem jutottak tovább és az Európa-ligában sem állnak túl jól, hiszen legutóbbi meccsüket elvesztették a Lille ellen.

  Torres szerint az a legfontosabb, hogy csapata nyáron jól igazoljon és olyan játékosok kerüljenek az Anfield Roadra, akik képesek lesznek újra bajnokesélyes gárdát varázsolni a Vörösökből.

  “Bár szerintem még korai erről beszélni, de úgy gondolom, odaérünk a negyedik helyre. Szerintem azonban nem ez a legfontosabb” – mondta a spanyol sztár.

  “Mindennél fontosabb, hogy a klub aktív legyen majd az átigazolási piacokon és jó képességű játékosokat szerződtessen. Négy-öt klasszisra van szükségünk, hogy felvehessük a versenyt a legjobbakkal.”

  “Komoly erősítések nélkül jövőre is a negyedik helyért fogunk küzdeni. Szeretnék bajnoki címért és Bajnokok Ligája- vagy Európa-liga-győzelemért harcolni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: