• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Giggs boldog a Unitednál betöltött szerepével!



    Ryan Giggs megszokta és kedveli szerepét a Manchester Unitednál, annak ellenére, hogy elismerte:nehéz volt megszoknia a tényt, hogy kevesebbet játszik.

    A 39 éves játékos csak 6 meccsen kezdett a Premier Leagueben, de jó formában volt a Wigan elleni 4-0ás győzelem alkalmával, az Új Év napján.
    Giggs tudja, hogy nem biztos az, hogy játszani fog az FA Kupa 3. körében a West Ham ellen szombaton, ami egy újabb nyugodt hónapot jelenthet így, de tudja, hogy szerepe nagyon fontos továbbra is az öltözőben, és örül a pozíciójának.
    ” Nehéz,” mondta Giggs. “Ügyelned kell arra, hogy fitt maradj, és arra, hogy éles maradj, és, hogy ne a hét közepén légy csúcsformában, ha csak szombaton lesz meccsed.
    “Nehéz, hogyha felkészülsz egy csütörtöki meccsre, ahol nem játszol, de formában kell maradj szombatra is.
    “Sok játékos van így. Nagy keretünk van, és nem játszhatsz minden meccsen.
    ” Paul Scholessal eggyütt kevesebb meccset játszunk, mint a többiek, de tudjuk, hogy készek kell legyünk, ha hívnak minket.
    ” Változott a szerepem az utóbbi 6 évben. Tapasztalt vagyok, és egy idősebb játékos. Ez egy olyan pozíció, ami kényelmes számomra.
    ” Segítek a fiatal játékosoknak, és ha nem is kezdek sok meccsen, de arról szól most minden, hogy készen álljak akkor, amikor kellek.”

    Forrás: www.teamtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: