• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Touré jobb játékot kér társaitól  Kolo Touré szerint az Arsenalnak a tegnapinál sokkal jobb teljesítményt kell nyújtania a Manchester United ellen hazai pályán.

  Kolo TouréArsene Wenger úgy döntött, 4-5-1-es felállásban küldi pályára tanítványait tegnap, a United elleni idegenbeli BL-meccsen. Az egyetlen előre tolt ék Emmanuel Adebayor volt. A találkozót John O’Shea góljával a hazaiak nyerték.

  Hiába passzolgattak jól az Ágyúsok, komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani, a legnagyobb veszélyt egy távolról leadott Fabregas-lövés jelentette Edwin van der Sar kapujára nézve.

  A Vörös Ördögök előtt viszont több jó helyzet is adódott, de Manuel Almunia remek formában védett. A gólon kívül még kétszer sikerült őt mattolniuk a manchesterieknek, Ronaldo bombája azonban a felső lécről kivágódott, Ryan Giggs gólját pedig les miatt érvényteleníteték – helytelenül.

  Touré tudja, hogy jobb játékra lesz szüksgük, ha az Emiratesben ki szeretnék harcolni a továbbjutást és bízik benne, hogy csapata képes lesz legyőzni a Unitedet csakúgy, mint korábban a bajnokságban.

  “A tegnapi eredménnyel biztossá vált, hogy mindenképp nyernünk kell a visszavágón. Szoros meccs lesz, de jól tudjuk, hogy az Emiratesben bárkit le tudunk győzni” – mondta az afrikai hátvéd.

  “Az mindenképp jó, hogy a United vezető gólja után nem adtuk fel és továbbra is a saját játékunkat játszottuk.”

  “A legjobbat kell kihoznunk magunkból, hogy legyőzzük őket, de úgy érzem, nem kerültünk túl messze a célunktól, a döntőbe jutástól.”

  “Többször sikerült nyomás alá helyeznünk a Manchestert, de mindig hiányzott egy igazán jó passz, amiből helyzetet tudtunk volna kialakítani.”

  “Tudom, hogy képesek vagyunk két gólt lőni ellenük az Emiratesben, csak jobban kell védekeznünk, mint tegnap.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: