• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-2.forduló-Beharangozó!  A 2.forduló szombat kora délutántól egészen hétfői estig tart. Számos érdekes meccsre van kilátás, viszont ezek közül kiemelkedik a forduló zárómeccse: a Liverpool az Etihadban próbálja legyőzni majd a címvédő Manchester City alakulatát.313px-Premiership_trophy

  Aston Villa-Newcastle United
  A Villa az első fordulóban egy góllal győzte le a Stokeot, míg a szarkák a Citytől kaptak ki otthon.
  Pardew csapata mindenképpen javítani akar, és erre minden esélye meg is van, mivel a csapat kerete valamivel erősebb, mint a hazaiaké.
  Sérült van mind a két oldalon, viszont a Villa az elmúlt meccsen is megmutatta, hogy tud így is nyerni, viszont egy pontra mindenképpen jónak tartom a Newcastlet.

  Chelsea-Leicester
  A listavezető, az egyik legnagyobb bajnoki esélyes találkozik az újonccal, amely nagy reményekkel indult, és nem is kezdett rosszul.
  A meccs esélyese viszont szerintem a Chelsea. Nincs rossz csapata az újoncnak, viszont azért még elég messze vannak ők is a kékektől. Fabregas nagy formában kezdte a szezont, amit Mourinho azzal magyarázott, hogy végre megtalálta a spanyol helyét a pályán.
  A Chelsea nyerni fog, és így folytatja a bajnoki címért vívott harcot.

  Crystal Palace-West Ham
  Érdekes meccs lesz ez, mivel mind a két csapat vesztett az elmúlt fordulóban, így most mindketten kapaszkodni akarnak.
  A West Ham szépen erősített a nyáron, míg a Palace elvesztette Pulist, bár az Arsenal ellen nem nyújtottak annyira rossz produkciót, és vezettek is az ágyúsok ellen.
  Mindkét oldalon vannak fontos sérültek, ez pedig valamennyire visszahúzza majd őket. A West Ham tűnik erősebbnek, viszont egy 2,5 gól alatti tipp jobbnak tűnik erre a meccsre.

  Southampton-WBA
  A West Brom idén is leginkább a bennmaradásért fog harcolni, míg az erősen megváltozott Southampton várhatóan egy picivel jobb lesz idén is azért.
  A West Brom az első fordulóban a Sunderlanddel játszott 2-2-t, míg a szentek 2-1-re kaptak ki a Pooltól, viszont nem mutattak rossz teljesítményt.
  Hazai pályán viszont valahogy a Koeman vezette Southamptont érzem esélyesebbnek. A szentektől biztosan hiányozni fog Rodriguez, viszont van esély arra, hogy az új védőjük, Gardos végre be tudjon mutatkozni.
  A West Bromnál Lescott valamint Morrison hiányozni fog, viszont ott lehet az a Samaras, aki nemrég igazolt a csapatba, bár nem valószínű, hogy sok szerepet kapna a görög, aki ingyen érkezett.
  Kiélezett meccs lesz ez, de van annyival erősebb a Soton, hogy nyerni tudjon hazai pályán.

  Swansea-Burnley
  Az újonc nem játszott rosszul a Chelsea ellen, viszont a hibák miatt kapott 3 gólt, miután megszerezte a vezetést. A Burnley most egy valamivel könnyebb ellenfelet kap, aki ellen azért több esélye lesz a pontszerzésre.
  Hazai pályán nem néz ki rosszul a Swansea, amelynél az önbizalommal nem lesz probléma, mivel a walesiek a Manchester Unitedot győzték le az első fordulóban, nem kis meglepetést okozva.
  Nyerni fognak az újonc ellen is, hogy így folytassák a jól megkezdett szezonjukat.

  Everton-Arsenal
  Érdekes meccsre lesz kilátás a Goodison Parkban, mivel az Everton az első fordulóban 2-2-t játszott a Leicesterrel, míg az Arsenal kicsit nehézkesebben, de legyőzte a Crystal Palace csapatát.
  Az Arsenal lesz várhatóan az a csapat, amely ezen a meccsen támadóbb szellemben fog fellépni. Az ágyúsok célja a bajnoki cím lehet, de senki nem lenne meglepve, hogyha a csapat megint a 4.helyen végezne a szezon végén, mivel az utóbbi időben ezt a helyet bérelte ki magának Arsene Wenger csapata.
  Az Arsenal elég szépen erősödött a nyáron, viszont a City-Chelsea páros még azért talán egy picit erős lesz nekik.
  Erre a meccsre a vendégek győzelmét várom, viszont ez minimális lesz.

  Hull-Stoke
  A Stoke a Villa elleni győzelem után akar javítani, míg a tigrisek az első fordulóbeli 3 pontot akarják megduplázni.
  A Stoke meccsein nem várhatunk túl sok mindent, egy 2,5 gól alatti tipp menne a legjobban erre a meccsre.
  A Hull a héten Európa Liga meccset játszott, így ők se lesznek a legpihentebbek, bár kérdéses azért az, hogy mennyire fárasztotta ez le őket.
  A kevés gólos tippet viszont elősegítheti a Hull City fáradtsága.

  Tottenham-QPR
  Jó kis londoni rangadó lesz, ahol a sarkantyúsok várhatóan mindent megtesznek majd azért, hogy le tudják győzni egykori menedzserüket, Redknappet
  A Tottenham kerete egyértelműen erősebb, bár a QPR is folyamatosan erősödik. Új edzővel kezdte meg a Spurs a szezont, viszont az első meccsén nyerni tudott, bár azt se érdemes elfelejteni, hogy nem könnyen jött össze ez nekik.
  A QPR az első fordulóban vesztett a Hull ellen, és a Tottenham ellen nem várható az, hogy várhatóan minden helyrejön. A QPR tavalyelőtt is leginkább a rossz startjának köszönhetően esett ki, így most mindenképpen oda kell figyeljenek Redknappék.
  A Tottenham győzelmét várom oda, viszont sok gól erre a meccsre se várható vasárnap délután.

  Sunderland-Manchester United
  A fekete macskák ponttal nyitott az első fordulóban, míg a MU kikapott a Swansea csapatától.
  Van Gaalék mindenképpen nyerni akarnak a Sunderland otthonában, és erre minden esélyük meg is van: erősebb a csapat is, a motivációval sincsen baj a csapatnál, bár az picit hátráltathatja őket, hogy mindenki győzelmet vár most tőlük.
  A Sunderland számára a bennmaradás a fő cél, míg a MU legalább egy BL helyre hajt a tavalyi borzalom után. Nem tűnik kevés gólos meccsnek ez a találkozó, amelyen szerintem a United végre megkezdi a pontgyűjtést.

  Manchester City-Liverpool
  A tavalyi bajnok játszik a tavalyi 2.helyezettel, így nagy meccsre van majd kilátás hétfő este 9 órakor.
  A City egyértelműen erősödött a nyáron, és nem túlzottan távozott jelentősebb ember a nyáron, így Pellegrini nem éppen az alapoktól kezdte az építkezést, ami nagyon sokat számíthat a szezon során.
  A City az első fordulóban legyőzte a Newcastlet, és ebben a fordulóban duplázni akar. A Citytől most csak Negredo fog hiányozni, viszont az ő hiányán túl tud lépni a címvédő alakulat.
  A Poolnál Suarez hiánya sokat jelenthet ebben a szezonban. Sokan érkeztek a csapathoz, meglátjuk majd, hogy mennyire tudják pótolni az urut. A legújabb érkező a Milan balhés sztárja, Balotelli, viszont ő várhatóan csak a következő fordulóban kezdhet, lévén, hogy a csapat még be sem mutatta őt hivatalosan.
  A szentek ellen nyerni tudtak az első fordulóban, viszont nem volt még túl meggyőző a csapat teljesítménye. Rodgers is tudja azt, hogy van még hol javítani a csapaton, viszont erre nem feltétlenül a City a legjobb ellenfél.
  A City és a Pool sem a 0-0-ás meccsek híve, így erre a találkozóra elég nyílt sisakos küzdelmet várok, győzzön a jobbik alapon.
  A Cityt érzem erősebbnek, és nyerni is fognak, viszont a Pool alaposan meg fogja nehezíteni a címvédő dolgát ezen a találkozón.
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: