• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wilshere: A dohányzás hiba volt!  Az ágyúsok vezetőedzője, Arsene Wenger figyelmeztette a középpályást, hogy nem tetszik neki ez a magatartás. Az angol középpályás beismerte hibáját, és megfogadta, hogy nem ismétlődik meg.Jack Wilshere
  Az ágyúsok vezetőedzője pénteken mondta el, hogy nem ért egyet az ilyen viselkedéssel. Az angol középpályás először azt mondta, hogy vakmerőségből dohányzott, de később beismerte hibáját.
  “Hibáztam,”mondta a csapat weboldalának. “A játékosok hibáznak, de én nem dohányzom.
  “Beszéltem a főnökkel, és megkérdezte, hogy mit tettem. Elmagyaráztam neki mi történt. Elrendeztük ezt a dolgot, és elmondta, hogy ezután is fog játszatni,és reméli azt, hogy ezt a bizalmat visszafizetem(egy góllal a WBA ellen).
  “Végül nem találtam be a West Brom ellen. El kell mondjam viszont, hogy nem dohányzok, és ez volt az utolsó ilyen eset.”
  Wenger figyelmeztette a fiatal sztárt, hogy “ha focista vagy, akkor példát kell mutass, és nem egészségtelen dolgokat kell végezz..amik az elismertségedet is rontják. Kiemelte viszont az, hogy Wilshere továbbra is kulcs játékos marad, addig amíg tanul az ilyenekből.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: