• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rodgers: A Liverpool készen áll, hogy a legjobb 4ben legyen!  A vörösök edzője szerint fejlődniük kell, miután pár játékost elküldtek, és így találták meg az egyensúlyt az Anfielden.
  Az északír játékos szerint a klubnak most már megvannak a megfelelő játékosai, hogy a fejlődésük nyomán a legjobb 4be kerülésért harcoljanak a 2013/14es szezonban.
  “Sikerre éhes játékosokkal be tudunk jutni a Bajnokok Ligájába,”mondta a The Anfield Wrapnek.
  “Jó játékosokkal és megfelelő edzéstervvel elérhetjük ezt. Ha megfelelő embereket hozunk, akkor sikerülhet-és sokkal jobb teljesítményt várok el azért, hogy a legjobb 4ben végezhessünk.
  “Remélem idén sikeres leszünk. Az európai kupában való játékról szól a klub története, és ez a célunk.”
  Rodgers szerint fejlődtek a tavalyi szezon óta, mivel elengedtek pár olyan játékost, akik eddig visszahúzták a csapatot.
  “Láttam változásokat-megpróbáljuk fejleszteni a csapatot, és most már van egy olyan alap, amire építhetünk.” “Sok volt a munka a múlt évben, hogy kiegyensúlyozzuk a keretet. Most már olyan játékosaink vannak, akikre szükségünk van.
  “Voltak nagy fizetéssel rendelkező játékosok, akik nem tettek hozzá a sikerhez. Itt van az idő arra, hogy előre lépjünk, mivel a megfelelő játékosállománnyal rendelkezünk.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: