• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Van Wolfswinkel nagyon elégedett, hogy a Norwichoz mehet!  A Norwich City leigazolta Ricky van Wolfswinkelt, aki szerint ez az igazolás a következő lépés lehet a pályafutásában.
  A két klub 10 milliós vételárban állapodott meg pénteken, így a 24 éves játékos már új csapattal és csapattársakkal kezdheti meg a 2013/2014es szezont.
  Van Wolfswinkel, aki legfőképp csatárposzton teljesít jól, 2011ben csatlakozott a Sportinghoz az Eredvisieben szereplő Utrechtől. Idén 14 gólt szerzett a tavalyi 25 után.
  “Mindig az álmom volt, hogy az angol Premier Leagueben játsszak,és nagyon boldog vagyok, hogy ez az álmom valóra vált, és egy olyan nagy csapatnál játszhatok, mint a Norwich City,”mondta a csapat hivatalos weboldalának.
  “A Norwichoz való csatlakozás a következő lépés a karrieremben.Ez egy realista klub, nagyszerű emberekkel, úgy a csapatban, mint a városban.
  “Remélem, hogy minden téren tudom majd segíteni a csapatot. Nagyon ambíciózusak, és nagyon örülök annak, hogy ennek én is része lehetek.”
  A Norwich a biztos PL tagságot célozza meg, miután Paul Lamberttel feljutott, és van Wolfswinkel szerint jól teljesíthet Chris Hughton vezetése alatt.
  “Először is ez egy ambíciózus klub, és ez segítette őket abban, hogy a múlt után újra az első osztályban szerepeljenek,”mondta.
  “Az, hogy ennek a fejlődésnek része lehetek, egy ilyen nagyszerű emberekkel rendelkező csapatnál, megkönnyítette a döntést, hogy a csapathoz igazoljak. Ez egy olyan klub, mely számomra ideális a pályafutásom ezen pontján.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: