• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jacobsen maradna az Evertonnál  Ügynöke szerint az Everton dán védője, Lars Jacobsen szeretne a Goodison Parkban maradni, annak ellenére, hogy több klub is bejelentkezett érte.

  Lars JacobsenJacobsen tavaly nyáron szerződést bontott a Nürnberggel, így ingyen igazolhatóvá vált. Az Everton bizalmat szavazott neki, de nagyon hamar megsérült.

  Azóta felépült és öt bajnoki meccsen segítette a Stolverkosokat.

  A kék mezesek annak idején egy éves szerződést kötöttek a dán válogatott bekkel, így ismét szabadúszóvá válhat a szezon végén. David Moyes azonban utalásokat tett arra, hogy hosszabbítana a 29 éves játékossal. Ennek a hírek szerint Jacobsen is nagyon örülne.

  “Több más klub is érdeklődik iránta, de Lars elsődleges célja, hogy az Evertonnál maradjon” – mondta a játékos ügynöke, Karsten Aabrink.

  “Úgy érzi, ismét olyan jó erőben van, mint a sérülése előtt, és tetszett neki a bánásmód, amiben a csapatnál részesült.”

  “Azt hiszem, a helyzet jónak nevezhető. Közeli kapcsolatban vagyunk az Evertonnal és valamikor az FA Kupa-döntő környékén kezdjük majd meg a tárgyalásokat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: