• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zola nem megy a Chelseahez!  A Watford vezetőedzője, Gianfranco Zola nem kapott ajánlatott a Chelseatől, melynél nemsokára megürül a vezetőedzői poszt.
  Rafa Benitez elhagyja a klubot a szezon végén, és az esélyesek között egykori játékosai szerepelnek, mint Gus Poyet, Didier Deschamps, vagy Gianfranco Zola.
  Az olasz a Watfordot vezeti a Championshipben, és a feljutásért harcolnak, bár csak az első szezonját tölti a Vicarage Roadon, és emiatt is hozták hírbe a 46 éves vezetőedzőt a csapattal.
  “Senki nem beszélt velem a Chelseatől,”mondta Zola a Daily Mailnek.” Tisztelem a Watfordot, és amit ott dolgoztam, és arra koncentrálok, hogy a legjobb munkát végezzem itt.
  “Nem tudom mi lesz majd a jövőben, de bármi is történik az annak lesz köszönhető, hogy bizonyítottam már. Jó dolgozni a Watfordnál.”
  Zola Roman Abramovich érkezése előtt hagyta el a klubot 2003ban, miután 59 gólt szerzett, és a csapat történetének egyik legkedveltebb játékosa volt.
  Az orosz iparmágnás már megpróbálta volna őt visszahozni a csapathoz, viszont ezt eddig megakadályozta az, hogy Zolanak nincs elég tapasztalata.
  “Abrmaovich úr megkért, hogy jöjjek újra a csapathoz, de akkor elutasítottam azt, hogy részt vegyek a vezetésben, mert nem voltak még meg a megfelelő képességeim ehhez,”mondta.
  “Abramovich úr sokat fektetett a csapatba, és nagyon jó játékosok jöttek, a csapat pedig Európa egyik legjobbja lett. Csak annyit tudok mondani, hogy a csapat megérdemli ezt.Az a mód ahogy engem kezeltek, és minden más, nagyon különleges volt.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: