• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Sunderland veszteséget jelentett be!  A Sunderland 26,9 millió fontos veszteséggel zárta a 2012 július 31.én zárult év.
  A klub az adósságát csökkentette, 110.7 millió fontról 104.9 millióra az elmúlt év alapján, de ebben nincs benne az, hogy a csapat 9,5 millió fontot költött el januárban.
  Martin O’Neill kérte azt, hogy erősítsék meg a keretet, mivel a csapat a 2012/2013as szezon nagyrészében a kiesés ellen küzdött. A vezérigazgató, Margaret Byrne szerint a pénz jól költötték el, és olyan helyekre igazoltak embereket, ahová szükség volt, és ez segíti a klub hosszú távu fennmaradását.
  “Az eredményeink egy olyan időszakot mutatnak, melyben a csapat keretét próbáltuk megerősíteni, valamint megtartani azokat, akik kulcsemberek,” mondta Byrne a klub hivatalos oldalának.
  “Nagyon sokat költöttünk az akadémiánkra is, hogy így biztosítsuk az EPPP(Elite Player Performance Plan) első osztályt, és, hogy így adjuk meg a fiatal játékosainknak a lehetőséget, hogy fényes jövőjük legyen.
  “A veszteség jelentősen csökkent, és folytatjuk a pénzügyi tervünk átalakítását, hogy fenntarthatóan fejlődjünk.”
  A Sunderland a kiesés ellen harcol a Premier Leagueben, miután legutóbbi 7 mérkőzésén nem nyert, és így már csak 4 pont az előnye a csapatnak a 18.helyezett Wigan előtt, akkor, amikor már csak 8 mérkőzés van hátra a bajnokságból.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: