• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nem fenyegeti per a Unitedet



    A Newcastle, a Sunderland és a Boro sem fogja beperelni a Manchester Unitedet, ha gyenge csapatot küldenek pályára a Hull ellen hétvégén.

    Sir Alex FergusonMa reggel megjelent hírek szerint a három, kiesés elöl menekülő klub vezetői összeültek tárgyalni és arra jutottak, hogy pert indítanak a Vörös Ördögök ellen, ha egy fiatal és tapasztatlan csapatot állítanak ki a Tigrisek otthonában vasárnap.

    A manchesteriek az Arsenal elleni döntetlennel megnyerték a bajnokságot, így már csak arra kell figyelniük, hogy senki ne sérüljön le a Bajnokok Ligája döntőjéig. A Hull azonban ott van a kiesőjelöltek között, így minden bizonnyal teljes erőbedobással játszanak majd, és sok minden változhatna a tabella alján, ha sikerülne nyerniük.

    A Newcastle egy pontra van a bentmaradást jelentő 17. helytől, így jobb eredményt kell elérniük, mint a Hull, ha előzni akarnak. A 19. pozíciót elfoglaló Middlesbrough pedig csak Phil Brownék veresége esetén maradhatna bent

    A Sunderlandnek is van még félnivalója, ugyanis, ha kikapnak a Chelsea-től és a Newcastle, valamint a Hull is győzelmet arat, kiesnek.

    Így nem csoda, hogy mindhárom klub érdeklődve figyeli, milyen összeállításban lép majd pályára a United. Azt azonban mindegyikük tagadja, hogy pert fontolgatnának.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: