• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Keane vállalja a felelősséget



    A Sunderland menedzsere, Roy Keane vállalja a felelősséget csapata rossz formája miatt, bár, mint mondta, rosszabb időket is megélt már a klub.

    A Fekete Macskák bíztatóan kezdték a szezont, de a szurkolók utoljára októberben, a Newcastle United ellen örökrangadón ünnepelhettek győzelmet. A csapat ráadásul utóbbi négy meccsét sorozatban elvesztette.

    A nyeretlenségi sorozatnak köszönhetően a Sunderland a tabella 19. helyére csúszott vissza. Keane szerint az ő felelőssége, hogy ismét jó irányba terelje a gárdát.

    Az északkelet-angliai klub rosszabb sorozatokat is átélt már a Manchester United-legenda irányítása alatt. Az ír szakember szeretné bebizonyítani, hogy mindenki téved, aki leírja csapatát.

    “Tudom, hogy én vagyok az, akinek jobban kellene dolgoznia, mert, ha ilyesmi történik az mindig a menedzser felelőssége.” – mondta Keane.

    “Nem hibáztathatom a játékosaimat, azt kell mondanom, hogy ők mindent megtesznek. Amikor egy csapat jó formában van, mindenki örül és ünnepel, rögtön új szerződésekről kezdenek beszélni.”

    “Amikor azonban vesztes sorozat következik, mindenki kérdezősködni kezd. Tavaly volt egy olyan sorozatunk, amikor 13 meccsből mindössze egyet tudtunk megnyerni, tehát rosszabb időket is átvészeltünk már.”

    “Most valószínűleg sok ember leír minket, remek kihívás a számomra, hogy ezen változtassak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: