• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bale reméli, hogy játszhat a horvátok ellen!  Gareth Bale betegség miatt nem vehetett részt a walesiek által 2-1re megnyert meccsen, és nem izomsérülés miatt.
  A Tottenham talizmánja, aki 25 gólt szerzett a klub és Wales számára ebben a szezonban, csak csütörtökön állhatott újra edzésbe, és csatlakozott a válogatotthoz, miután egy vírusfertőzés miatt szenvedett a hét elején.
  Bale jól játszott a Hampden Parkban a VB selejtező első 45 percében, viszont érezte, hogy újra előjött a betegsége, bár sokan alsó hátsérülésre gyanakodtak.
  A 23 éves játékos Twitteren ismerte el, hogy újra fitt.
  “Csak tisztul a levegő, de semmi baja nincs a hátamnak,”írta Bale.” A gyomorproblémám miatt jöttem le a félidőben, ami egész héten gondot okozott. Keddre viszont minden OK lesz.
  “Nagyszerű győzelmet szereztek a fiúk a tegnap, és reméljük, hogy ez átmenthető a következő meccsre is.”
  Wales Grant Hamley gólja után került hátrányba, miután legyőzte Boaz Myhillt.
  Viszont Aaron Ramsey büntetőből szerzett gólja, valamint Hal Robson-Kanu gólja után győzni tudtak, és ez Chris Coleman csapata számára létfontosságú 3 pontot hozott.
  “Türelmesek kell legyünk,”mondta Coleman a Sky Sportsnak.”30 percig irányítottunk, és a játékosok mindent megtettek, amit kértem tőlük.”
  A Skócia elleni győzelem után Wales a 3. az A csoportban, 7 ponttal lemaradva a vezető Belgium és Horvátország mögött. Kedden Wales Igor Stimac fiait fogadja majd.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: