• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Megkérdőjelezik Samba QPR-ba érkezését!  A QPR elvesztette az eszét, mikor leigazolták a védőt, Christopher Sambat az Anzhi Makhackalatól, mondta az orosz klub igazgatója.

  A 28 éves védő a Rangershez az utolsó átigazolási napon érkezett januárban, miután kifizették a kivásárlási árát. A játékos a hírek szerint 100 ezer fontot keres a londoniaknál.
  Sambat amiatt hozták, hogy megmeneküljön a klub a kieséstől, és eddig 2 meccset játszott, köztük a Swansea elleni 1-4et az elmúlt hétvégén,így csak az utolsó helyen állnak, 7 pontra a bennmaradástól.
  Az Anzhi igazgatója, German Tkachenko elismerte, hogy szomorú volt Samba eligazolása miatt, de el voltak ragadtatva attól, amennyit fizetett érte a QPR.
  “A QPR-nál nagyjából annyit keres majd, mint nálunk,” mondta Tkachenko. “Meglátásom szerint a QPR elvesztette az eszét.
  “Amikor kifizették a kivásárlási árát, szomorúak voltunk. Samba is zokogott. Mindenki azt mondja, hogy elmenekült innen, de ez nem így van.Nem volt nyomás alatt, míg nem érkezett meg érte a QPR 12,5 milliós ajánlata, ami a kivásárlási ára.”
  Tkachenko elismerte, hogy az egykori Blackburn védő családi okok miatt akart visszatérni Nyugat-Európába.
  “Attól félt, hogy elveszti a kapcsolatát a gyerekeivel” tette hozzá.”Ez egy nagy ütés volt számunkra. Ő egy olyan fiú volt, aki mindegyikünket kedvelte. Emelett, egy jó védő volt. Szerintem Európa 5 legjobb védője között van.”
  Tkachenko hozzátette azt is, hogy szívesen látná megint őt az Anzhiban.
  “Ha sikeresek leszünk, és a BL-ben játszunk, arról álmodok, hogy Samba újra Anzhi játékos lesz, ” tette hozzá.

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: