• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Mancini sajnálja Johnson “elvesztegetett” tehetségét!



    Roberto Mancini szerint “nagyon sajnálatos” az, hogy a 24 éves Michael Johnson szerződését felbontotta a Manchester City.

    Johnsont egykor a City és az angol válogatott legnagyobb tehetségeként kezelték, viszont a sérülések valamint a mentális állapota miatt 2009 októbere óta nem lépett pályára, és így engedték el decemberben.
    Bár sohasem irányította a 24 éves játékost, Mancini mégis kifejezte szimpátiáját az ifjú tehetség iránt, és reménykedik abban, hogy egyszer majd újrakezdi, ha megoldódnak a személyes problémái.
    “Michael Johnson egy nagy tehetségű fiú, és ezért szomorú vagyok, nagyon szomorú vagyok miatta,”mondta a riportereknek.
    “Bármit megtehet a tehetségével. Nagyon sajnálom őt. Remélem azt, hogy minden problémáját meg tudja majd oldani.”
    A City szombaton a Fulhammel találkozik, és csökkenteni akarja mostani 7 pontos hátrányukat a Manchester Uniteddal szemben, mely jelenleg vezeti a tabellát, viszont a ‘Cottagers’ nem könnyű eset.
    “A Fulham jó csapat, jó játékosokkal,” tette hozzá.”Amikor idegenben játszottunk, az utolsó másodpercben nyertük meg a meccset.
    “Nagyon jól játszottunk, és megérdemeltük a győzelmet, de ez a meccs teljesen más lesz. Megnyerték a legutóbbi meccsüket idegenben, a West Brom ellen, és nagyon veszélyesek az ellentámadásaik.
    “A vezetőedzőjük nagyon tapasztalt, és tudja, hogy jó teljesítményre képesek. Minden csak rajtunk múlik.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: