• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Mancini sajnálja Johnson “elvesztegetett” tehetségét!  Roberto Mancini szerint “nagyon sajnálatos” az, hogy a 24 éves Michael Johnson szerződését felbontotta a Manchester City.

  Johnsont egykor a City és az angol válogatott legnagyobb tehetségeként kezelték, viszont a sérülések valamint a mentális állapota miatt 2009 októbere óta nem lépett pályára, és így engedték el decemberben.
  Bár sohasem irányította a 24 éves játékost, Mancini mégis kifejezte szimpátiáját az ifjú tehetség iránt, és reménykedik abban, hogy egyszer majd újrakezdi, ha megoldódnak a személyes problémái.
  “Michael Johnson egy nagy tehetségű fiú, és ezért szomorú vagyok, nagyon szomorú vagyok miatta,”mondta a riportereknek.
  “Bármit megtehet a tehetségével. Nagyon sajnálom őt. Remélem azt, hogy minden problémáját meg tudja majd oldani.”
  A City szombaton a Fulhammel találkozik, és csökkenteni akarja mostani 7 pontos hátrányukat a Manchester Uniteddal szemben, mely jelenleg vezeti a tabellát, viszont a ‘Cottagers’ nem könnyű eset.
  “A Fulham jó csapat, jó játékosokkal,” tette hozzá.”Amikor idegenben játszottunk, az utolsó másodpercben nyertük meg a meccset.
  “Nagyon jól játszottunk, és megérdemeltük a győzelmet, de ez a meccs teljesen más lesz. Megnyerték a legutóbbi meccsüket idegenben, a West Brom ellen, és nagyon veszélyesek az ellentámadásaik.
  “A vezetőedzőjük nagyon tapasztalt, és tudja, hogy jó teljesítményre képesek. Minden csak rajtunk múlik.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: