• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson nem szimpatizálja Mancinit!  SAF elutasította Mancini vádjait, miszerint a “csapatok félelemmel” telve játszanak a MU ellen.
  A MU 12 pontos előnnyel vezet, és úgy tűnik, hogy könnyen behúzza a bajnoki címet, de Mancini szerint a csapat a többi alakulattól is sok segítséget kapott ebben a szezonban.
  A skót viszont elutasította ezen vádakat, és azzal vádolja Mancinit, hogy csak szimpatizánsokat keres, mivel a City már nem nyerheti meg a bajnokságot.
  “Úgy gondolom, hogy ennek nincs értelme,”mondta.
  “Volt sok meccsük, amit néztem, és amikor azt kérdeztem magamtól, hogy az ellenfél egyáltalán próbálkozik e valamivel?
  “Persze, hogy próbálkozik, mivel az angol foci a legőszintébb a világon, és ezt már hosszú évek óta tudjuk. És van még 3000 szurkolód, akik bárhová követnek.
  “Nincs olyan, hogy eljössz az Old Traffordra, és ne próbálj meg mindent. Vagy az Etihadban, a Stamford Bridgen, vagy az Anfielden. Mindenütt a legjobbat nyújtják.
  “Ilyen az angol játék természete. Ennek nincs értelme. Lehet, hogy csak egy kicsit sajnáltatni akarja magát, vagy valami hasonló.”
  A Citynek nem volt jó szezonja, melyet majd egy Chelsea elleni Egyesült Államokbeli meccsel fog lezárni.
  Júniusban viszont sok nemzetközi meccs lesz,így ez a meccs csak terelés lesz SAF szerint.
  “Valamilyen pénzügyi előnnyel jár, egyértelműen,”mondta.
  “A két leggazdagabb csapatnak is szüksége van pénzre. Én ezt nem fogom tenni, mert elismerem azt, hogy a játékosoknak pihenésre van szüksége a szezon végén. Emellett előjön még az is, hogy sok nemzetközi meccs van júniusban.”
  A United idegenben játszik vasárnap a Stoke City ellen, míg városi riválisa aznap játszik az FA Kupában a Chelsea ellen.

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: