• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Brown jobb védekezést kér csapatától



    Wes Brown szerint a Manchester United védelmének javulnia kell a Chelsea elleni rangadóig, különben lemondhatnak a győzelemről.

    Wes BrownTegnap a United és a Chelsea is döntetlent játszott a Bajnokok Ligájában, amivel mindkét csapat bebiztosította továbbjutását a csoportkörökből.

    Míg a Kékek magabiztosan játszottak, a Vörös Ördögöknek szerencsére is szükségük volt az egy pont kicsikarásához a CSZKA Moszkva ellen. Sir Alex Ferguson csapata 3-1-es hátrányból jött vissza, Antonio Valencia az utolsó pillanatokban szerezte meg az egyenlítő találatot.

    Brown jól tudja, a londoniak ellen nem engedhetnek meg maguknak olyan hibákat, mint a tegnpi meccsen, mivel Didier Drogba és Nicolas Anelka minden megingást könyörtelenül ki fog használni.

    “A Stamford Bridge-en nem játszhatunk ennyi hibával” – kezdte a hátvéd.

    “Szorosabban és jobban kell védekeznünk és igyekeznünk kell jó helyzetbe hozni a csatárainkat. Nem kérdéses, hogy ez lesz a szezon legkeményebb meccse.”

    “A Chelsea nagyon jó formában van, jól szervezettek és sok gólt szereznek. Minden tudásunkra szükségünk lesz, ha jó eredménnyel szeretnénk távozni Londonból.”

    Úgy tűnik, Rio Ferdinand nem utazik majd a csapattal a fővárosba, így minden bizonnyal Jonny Evans vagy Wes Brown lesz Nemanja Vidic párja a védelem közepén.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: