• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Riera: “Nagyon magabiztos a Pool”



    A Liverpool szélsője, Albert Riera szerint csapattársai egyre jobban bíznak benne, hogy megelőzhetik a Manchester Unitedet.

    Steven Gerrard és Albert RieraA Vörösök ismét szorossá tették a bajnokságot, a United botlását kihasználva már csak egy pont választja el őket az első helytől.

    Rieráék legutóbb 5-0-s győzelmet arattak a Bajnokok Ligája-indulásért küzdő Aston Villa felett. A spanyol játékos szerint az Anfielden egyre többen bíznak benne, hogy bajnok lesz a csapat.

    “A Liverpool jelenleg nagyon, nagyon jól játszik” – mondta Riera a Sky Sportsnak. “A Premier League-ben nagyon kemények a szezonok, tíz hónapig folyamatosan a legmagasabb fordulatszámon kell pörögni. Néha ez nagyon nehéz.”

    “Remek példa erre a mi jó kezdésünk, ami után egy ideig vezettük is a tabellát. Karácsony után jött egy nehezebb időszak a számunkra, amikor sok hazai meccsünket adtuk döntetlenre, igaz, nem kaptunk ki.”

    “Akkoriban nem hoztunk ki magunkból mindent, ráadásul a csapatok mindig szeretnék legyőzni a listavezetőt. Most nem mi állunk az első helyen, de nagyon jók ez esélyeink, hogy ezen változtassunk.”

    “Egy pontra csökkentettük a hátrányunkat a Manchester Uniteddel szemben, ezéert mindannyian bízunk benne, hogy előzni tudunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: