• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie: “Roque gólja zavart meg minket”  A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson elmondta, csapata védelme azóta gyengélkedik, hogy gólt kaptak a Blackburn csatárától, Roque Santa Cruztól.

  Sir Alex FergusonA Vörös Ördögök korábban új rekordot állítottak fel a Premier League-ben azzal, hogy sorozatban 14 meccsen nem kaptak gólt, mostanában viszont önmagukhoz mérten rengeteg gólt kapnak.

  Legutóbbi négy meccsükön tízszer kapituláltak, a Liverpool elleni kiütéses vereség előtt 22 meccs kellett az ellenfeleknek ahhoz, hogy ennyiszer bevegyék Van der Sar kapuját.

  Ferguson szerint a varázs a Blackburn Rovers ellen 2-1-re megnyert meccsen tört meg, amikor Santa Cruz hosszú idő után megzörgette a manchesteriek hálóját. A Unitednek már azon a meccsen is nagy szerencsére volt szüksége a győzelemhez.

  “Nagyon jól játszottunk, amikor nem kaptunk gólt, mert akkor külön figyeltünk arra is, hogy ne rontsuk el a jó sorozatunkat” – mondta a skót szakember.

  “Amikor 14 meccs után végül gólt kaptunk a Blackburntől, véget ért a sorozat. Azóta nagyon buta hibákból kapunk gólokat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: