• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie: “Roque gólja zavart meg minket”



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson elmondta, csapata védelme azóta gyengélkedik, hogy gólt kaptak a Blackburn csatárától, Roque Santa Cruztól.

    Sir Alex FergusonA Vörös Ördögök korábban új rekordot állítottak fel a Premier League-ben azzal, hogy sorozatban 14 meccsen nem kaptak gólt, mostanában viszont önmagukhoz mérten rengeteg gólt kapnak.

    Legutóbbi négy meccsükön tízszer kapituláltak, a Liverpool elleni kiütéses vereség előtt 22 meccs kellett az ellenfeleknek ahhoz, hogy ennyiszer bevegyék Van der Sar kapuját.

    Ferguson szerint a varázs a Blackburn Rovers ellen 2-1-re megnyert meccsen tört meg, amikor Santa Cruz hosszú idő után megzörgette a manchesteriek hálóját. A Unitednek már azon a meccsen is nagy szerencsére volt szüksége a győzelemhez.

    “Nagyon jól játszottunk, amikor nem kaptunk gólt, mert akkor külön figyeltünk arra is, hogy ne rontsuk el a jó sorozatunkat” – mondta a skót szakember.

    “Amikor 14 meccs után végül gólt kaptunk a Blackburntől, véget ért a sorozat. Azóta nagyon buta hibákból kapunk gólokat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: