• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie biztos a United továbbjutásában



    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint csapata képes lesz ledolgozni a Derby Countyval szemben összeszedett egy gólos hátrányt a Ligakupában.

    Sir Alex FergusonA Vörös Ördögök menedzsere szerint csapatának örülnie kell annak, hogy mindössze egyetlen gólt kapott a Pride Parkban, és nem többgólos hátrányt kell ledolgozniuk a január 20-i visszavágón.

    “Az egyetlen pozitívum, hogy csak 1-0-ra kaptunk ki” – mondta letörten Sir Alex. “Azt gondolom, szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy csak egy gólt kaptunk. A kupában mindig szükség van egy kis szerencsére, ami számunkra ezúttal meg is adatott.”

    “Figyelembe véve a teljesítményünket, ez egy fantasztikus eredmény. Egyszerűen nem játszottunk jól.”

    “Úgy láttam, hogy kicsit túlaggódtuk a keresztjátékukat és a pontrúgásaikat. Utólag azt mondanám, hogy bepánikoltunk. Alapesetben ezzel könnyedén megbirkózunk, de most nem így történt.”

    “Négy góllal is kikaphattunk volna, úgyhogy az 1-0 nagyszerű számunkra, amivel jó esélyünk lesz az Old Traffordon.”

    “Minden elődöntőben abban reménykedsz, hogy az első meccsen meg tudod szerezni a győzelmet és előnybe kerülsz, de ha bármely csapatot is egygólos hátrányban várnánk az Old Traffordon, nekünk lenne a nagyobb esélyünk a továbbjutásra. Biztos vagyok benne, hogy ez sikerülni is fog.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: