• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Tevez: Majdnem visszavonultam, miután összevesztem Mancinivel!



    A Manchester City csatára, Carlos Tevez elismerte, hogy gondolkodott a visszavonuláson, miután összekapott a vezetőedző, Roberto Mancinivel.

    A 28 éves játékos összeveszett Mancinivel a Bayern München elleni BL meccs alatt az elmúlt szezonban, mikor Tevez nem akart bemelegíteni a vezetőedző utasítása szerint.
    Az argentin játékost rágalmazták, és azt mondta, hogy nem akar újra a csapat számára játszani, és ez vezetett ahhoz, hogy kiábrándult a fociból, és komolyan fontolgassa a visszavonulást.
    “Az elmúlt szezonban majdnem visszavonultam,” mondta Tevez egy argentín rádiónak.
    “Elvesztettem a vágyam a játék iránt, és egyedül sírtam a szobámban. Amikor rossz idők jönnek, akkor egyszerre több is jön. Az argentín válogatottal kiestek a Copa Americaból, méghozzá hazai pályán. Aztán összevesztem Robertoval, és nem akartam több focit.
    “Szerencsére, most már jól vagyok, és visszanyertem a játékkedvem.”
    Tevez elmagyarázta azt is, hogy mennyire nem szereti azt, ha kimarad a csapatból, és elmondta azt, hogy mennyivel relaxáltabb most, és mennyivel szívélyesebb is a viszonya Mancinivel most.
    “Mancinivel szívélyes a kapcsolatom. Forró vérű vagyok, és nem szeretek, ha csak a padon ülök.”
    “Azelőtt ha kimaradtam vagy nem voltam a kezdő 11ben, akkor inzultáltam őt…most sokkal nyugodtabb vagyok.”
    Tevez 10 gólt szerzett 28 meccsen a Manchester Citynél, és mentálisan is készen áll arra, hogy segítsen a csapatnak a szezon második részében.
    “Fizikailag jól vagyok. Jól érzem magam, és gyorsnak. Lehet hiányzik a góléhségem, de most már azt gondolom, hogy fontos az is, hogy segítsek játék közben,vagy, hogy gólpasszt hozzak össze,” mondta Tevez.

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: