• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Forren a Southamptonhoz igazolt!



    A Southampton bejelentette, hogy leigazolta a norvég középső védőt, Vegard Forrent a Moldetól, meg nem határozott összegért.

    A 24 éves Forren 3,5 évre írt alá a szentekhez.
    5 alkalommal volt norvég válogatott, és novemberben ő lett a Tippeligaen legjobb játékosa.
    Forren, aki szerdán a Stamford Bridgen volt, hogy lássa a Southampton 2-2es döntetlenjét a Chelseavel, és akár az Everton ellen is debütálhat.
    A Liverpool is érdeklődött iránta, és meg is hívta próbajátékra, de Forren most nagyon izgatott, hogy a jövőben a Southamptonnál lehet.
    “Egy álom vált valóra. A Southampton egy nagy csapat a Premier Leagueben, olyan, amilyenben mindig is játszani akartam,”mondta Forren.
    “Amikor hallottam a Southampton érdeklődéséről, akartam beszélni a csapat elnökével. Beszéltünk, és nagyon elégedett vagyok most- nincs kétségem affelől, hogy itt akarok lenni.
    “Az elnök tervei evvel a klubbal fantasztikusak. Ez egy jó, fiatal keret, és a játékstílusuk passzol hozzám, így remélem, hogy csatlakozni tudok, és jó eredményeket érünk el.”
    Forren hivatalosan azon a napon csatlakozott a Southamptonhoz, amikor felmondtak Nigel Adkinsnek, és hozta a helyére az egykori argentín válogatott Mauricio Pochettinot.




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: