• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • BL: Főtáblán az Arsenal  Az Arsenal összesítésben 3-1-re verte az Udinesét a Bajnokok Ligája playoff-körében, így kvalifikálta magát a csoportküzdelmekre.

  A hazai 1-0-s siker után az Ágyúsok 2-1-re győztek Udinében, így a Bajnokok Ligája főtáblájára kerültek.

  Jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapatnak akadtak helyzetei, a londoniak valamivel veszélyesebbek voltak, de Samir Handanovic remek napot fogott ki, így az első félidőben egy próbálkozást sem engedett be.

  A másik oldalon Wojciech Szczesny szintén nem védett rosszul, de Antonio Di Natale fejesénél tehetetlen volt. Az 1-0-s első félidő után az Ágyúsok a második félidő elején Robin van Persie révén egyenlítettek, ezzel ismét továbbjutásra álltak.

  Körülbelül egyórányi játék után büntetőhöz jutott az Udinese, de Szczesny hárítani tudta Di Natale próbálkozását. A hazaiak minden reménye elszállt, amikor húsz perccel a vége előtt Theo Walcott is betalált. Ekkor már három gólt kellett volna a csíkosaknak a továbbjutáshoz.

  Nemhogy hármat, egyet sem szereztek, maradt a 2-1, ami összesítésben 3-1-es sikert jelentett az Arsenalnak. A csütörtöki sorsoláson az is kiderült, kikkel kerülnek egy csoportba az angolok.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: