• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Fulham legyőzte az Arsenalt



    Az Arsenal pont nélkül távozott a Craven Cottage-ről, miután a Fulham Brede Hangeland góljával 1-0 arányban legyőzte őket.

    Természtesen mindenki a Fulhamet tartotta az esélytelenebbnek, hiszen a két csapat eddigi 43 találkozójából mindössze hatot tudtak megnyerni a fehérmezesek.

    A hazaiak azonban jól kezdtek, Bobby Zamors és Danny Murphy előtt is adódott egy-egy lehetőség, de mindketten a kapu fölé lőttek. Majd az Ágyúsok szerezhettek volna vezetést, de Robin van Persie jó helyzetben rossz megoldást választott.

    Az első félidő közepén Roy Hodgson csapata szögletet harcolt ki, melyet Jimmy Bullard jól ívelt középre. Ekkor robbant be meglehetősen veszélyesen Brede Hangeland, mozdulata azonban jól sült el és a labda a hálóba vágódott. Manuel Almuniának esélye sem volt a közvetlen közelről érkező próbálkozás hárítására.

    Emmanuel Adebayor két perccel később egyenlíthetett volna, de erős fejese a kapufán csattant. A második félidőben Zamora kis híján 2-0-ra növelte az előnyt, de nem tudott gólt szerezni Seol Ki-Hyeon remek beadása után.

    Van Persie egyik szabadrúgása után a FUlham gyors kontrát indíthatott, de a csapat nem tudott élni kialakított létszámfölénnyel, a csereként beállt Song ugyanis remekül szerelt. Több gól már nem esett, így Hangeland találata három pontot ért a házigazdáknak.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: