• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az UEFA vizsgálja a City szponzori szerződését  Az UEFA pénzügyi ellenőrző szerve szeretné komolyabban szemügyre venni a Manchester City és az Etihad között létrejött tízéves szerződést.

  Az arab légitársaság nemrég tízéves szerződést kötött a dúsgazdag futballklubbal, melynek keretében többek között a kék mezesek stadionjának a neve is Etihad Stadiumra változott.

  A City vezetői nem hozták nyilvánosságra a pénzügyi részleteket, de a hírek szerint a manchesteri klub körülbelül 400 millió fontnyi haszonnal számolhat.

  Az UEFA-nak azonban nem tetszik, hogy az Etihad közeli kapcsolatban áll a csapat tulajdonosával, Manszúr sejkkel. Az európai szervezet szerint elképzelhető, hogy megpróbálnak kijátszani egyes pénzügyi szabályokat.

  “Valóban lesz néhány kérdésem, de a mi pozíciónkban veszélyes lenne a tények ismerete nélkül vádaskodni” – mondta az UEFA pénzügyi ellenőrző szervének vezetője, Jean-Luc Dehaene.

  “Ha úgy látjuk, hogy valamelyik csapat meg akarja kerülni a szabályokat, lépni fogunk. Alaposan meg fogjuk vizsgálni a szponzori szerződést.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: