• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az UEFA vizsgálja a City szponzori szerződését



    Az UEFA pénzügyi ellenőrző szerve szeretné komolyabban szemügyre venni a Manchester City és az Etihad között létrejött tízéves szerződést.

    Az arab légitársaság nemrég tízéves szerződést kötött a dúsgazdag futballklubbal, melynek keretében többek között a kék mezesek stadionjának a neve is Etihad Stadiumra változott.

    A City vezetői nem hozták nyilvánosságra a pénzügyi részleteket, de a hírek szerint a manchesteri klub körülbelül 400 millió fontnyi haszonnal számolhat.

    Az UEFA-nak azonban nem tetszik, hogy az Etihad közeli kapcsolatban áll a csapat tulajdonosával, Manszúr sejkkel. Az európai szervezet szerint elképzelhető, hogy megpróbálnak kijátszani egyes pénzügyi szabályokat.

    “Valóban lesz néhány kérdésem, de a mi pozíciónkban veszélyes lenne a tények ismerete nélkül vádaskodni” – mondta az UEFA pénzügyi ellenőrző szervének vezetője, Jean-Luc Dehaene.

    “Ha úgy látjuk, hogy valamelyik csapat meg akarja kerülni a szabályokat, lépni fogunk. Alaposan meg fogjuk vizsgálni a szponzori szerződést.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: