• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Palace cáfolja Bostock távozását



    A Crystal Palace vezetői cáfolták, hogy 16 éves sztárjátékosuk, John Bostock a Tottenham Hotspurhöz igazolt volna.

    A Spursnél azt állították, hogy a fiatal játékos már megegyezett az élvonalbeli klubbal, ráadásul Bostock egyik nyilatkozatában is beszéll arról, hogy milyen jó lesz a White Hart Lane-en játszani.

    A Palace honalpján azonban megjelent egy közelmény, mely cáfolja a nem sokkal előtte megjelent híreket.

    “Cáfolva azokat a híreket, melyek szerint John Bostock az észak-londoniakhoz igazolt volna, a Crystal Palace Football Club kijelenti, hogy semmiféle megállapodás nem született és a 16 éves játékos még mindig a Sasokhoz tartozik.” – áll a közleményben.

    Bostockot tartják Anglia egyik legígéretesebb tehetségének. A kék-pirosaknál nevelkedett és 2007 októberében bajnoki meccsen is pályára léphetett, a Watford ellen.

    Nem ez az első vitás eset vele kapcsolatban, a Tottenham szerette volna megkerülni a szabályokat és fizetés nélkül megszerezni az 5 millió fontra értékelt futballistát. Ekkor a Palace azzal fenyegetőzött, hogy bíróság elé viszi az ügyet.

    A Spurs sportigazgatója, Damien Comolli nemrég így nyilatkozott: “Nagyon örülünk, hogy John elfogadta az ajánlatunkat. Tudjuk, hogy mennyire tehetséges, de még csak 16 éves, ezért semmit nem fogunk siettetni. Lesz ideje fejlődni egy tehetséges, fiatal csapatban.”

    Bostock maga is nyilatkozott: “Teljesen készen állok erre az átigazolásra, a Spurs az a csapat, melyben mindig is szerettem volna játszani. Úgy érzem, erre a klubra nagyszerű jövő vár, itt szeretnék tovább fejlődni.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: