• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ivanovic: “Jobban kell játszanunk!”  Branislav Ivanovic felhívta csapattársai figyelmét, hogy hiába érkezett egy remek edző a csapathoz, ha nem javítanak előző szezonbéli teljesítményükön, ismét trófea nélkül maradnak.

  A szerb védő büszke, hogy csapatáé lett a legjobb védelem a Premier League 2010/11-es szezonjában, de ettől függetlenül úgy érzi, mindenkit egyformán terhel a felelősség, amiért semmit nem nyertek.

  A Kékek háza táján nagy az öröm, hogy sikerült szerződtetniük a 33 éves csodaedzőt, André Villas-Boast, de Ivanovic jól tudja, ha nem javítanak játékukon, a londoniak ezúttal sem ünnepelhetnek majd az évad végén.

  “Nem szeretem egyesével értékelni a játékosokat, mert hiába van egy csatárod, aki 50 gólt tud lőni egy szezonban, ha semmit nem nyersz, ettől semmi nem változik meg” – mondta  a 27 éves bekk.

  “Örülök, hogy mi lettünk a legjobban védekező csapat, de ez nem azt jelenti, hogy csak a védőket dicsérem. Ha az ellenfélnél van a labda, az egész csapat kiveszi a részét a védekezésből, ugyanígy mindenki hibás abban, hogy trófea nélkül maradtunk.”

  “Van még hová fejlődnünk, a csapatjátékunkon például lehetne javítani. Tudjuk, hogy hol hibáztunk és igyekszünk jobban játszani a következő szezonban, mert csak úgy nyerhetünk valamit.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: