• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ivanovic: “Jobban kell játszanunk!”



    Branislav Ivanovic felhívta csapattársai figyelmét, hogy hiába érkezett egy remek edző a csapathoz, ha nem javítanak előző szezonbéli teljesítményükön, ismét trófea nélkül maradnak.

    A szerb védő büszke, hogy csapatáé lett a legjobb védelem a Premier League 2010/11-es szezonjában, de ettől függetlenül úgy érzi, mindenkit egyformán terhel a felelősség, amiért semmit nem nyertek.

    A Kékek háza táján nagy az öröm, hogy sikerült szerződtetniük a 33 éves csodaedzőt, André Villas-Boast, de Ivanovic jól tudja, ha nem javítanak játékukon, a londoniak ezúttal sem ünnepelhetnek majd az évad végén.

    “Nem szeretem egyesével értékelni a játékosokat, mert hiába van egy csatárod, aki 50 gólt tud lőni egy szezonban, ha semmit nem nyersz, ettől semmi nem változik meg” – mondta  a 27 éves bekk.

    “Örülök, hogy mi lettünk a legjobban védekező csapat, de ez nem azt jelenti, hogy csak a védőket dicsérem. Ha az ellenfélnél van a labda, az egész csapat kiveszi a részét a védekezésből, ugyanígy mindenki hibás abban, hogy trófea nélkül maradtunk.”

    “Van még hová fejlődnünk, a csapatjátékunkon például lehetne javítani. Tudjuk, hogy hol hibáztunk és igyekszünk jobban játszani a következő szezonban, mert csak úgy nyerhetünk valamit.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: