• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez nyitott az angol ajánlatokra!  A Chelsea ideiglenes vezetőedzője, Rafael Benitezt érdekelne egy nagyobb ajánlat Angliából a szezon végén.
  A spanyol a Chelseat vette át ideiglenesen, Roberto Di Matteo novemberi leváltásával, de nem várható, hogy a szezon vége után is maradna.
  A csapata csütörtöki, Rubin Kazan elleni EL meccse előtt azt mondta, hogy boldog lenne, ha a Premier Leagueben maradhatna.
  “Nyerni akarok és a kupákért harcolni,”mondta.
  “Egy nagycsapatnál akarok maradni. És miért ne lehetne ez Angliában?”
  “Szerződésem van, és ezzel elégedett vagyok. A Rubin elleni meccse koncentrálok, és nem a nyárra.”
  Benitez csapat választása ellenőrzött volt az elmúlt hetekben, lévén, hogy a csapat kellett játsszon a PL-ben, az FA Kupában, valamint az EL-ben is.
  A középvédő Gary Cahill és a szélső Ashley Cole sérült, ami azt jelenti, hogy a Terry, David Luiz, Ivanovic hármasból 2 középen kell játsszon a védő 4esben a Rubin Kazan ellen, míg Ryan Bertrand játszik a bal oldalon.
  “Jó csapattal játszunk, de ezt próbáljuk elérni minden meccsen,”mondta Benitez.
  “Ha nem játszatok valakit, akkor a sajtó róla kérdez. Ha nem játszatok más valakit, azt mondják, hogy játszathatnám, mert jobb, úgyhogy nem minden világos(mit akar a sajtó). Ebben a helyzetben azokat játszatom, akiket én jobbnak érzek.
  “Cahill nélkül edzettünk, mert sérült volt. Úgy gondolom, hogy Ivanovic, Terry és David Luiz jól dolgoztak. Bertrand is esélyt kapott több meccsen. Most sok opciónk van.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Európa-liga, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: