• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cahill jövőre már a BL-ben villogna  A Bolton Wanderers védője, Gary Cahill késznek érzi magát, hogy egy magasabb szintre lépjen. Biztos benne, hogy Owen Coyle nem áll majd az útjába.

  Az angol válogatottban a múlt hónapban bemutatkozott bekket az utóbbi két szezonban több élcsapattal is szóba hozták.

  A 25 éves játékost a Manchester United, a Manchester City, a Tottenham Hotspur és a Liverpool is szívesen látná, ráadásul állítólag az AC Milan és az Internazionale is rajta tartja a szemét.

  Cahill úgy érzi, most jött el az idő, hogy magasabb szintre lépjen, azaz kipróbálja magát egy élcsapatban és a Bajnokok Ligájában.

  “A mester nemcsak a klubból és magából, de a játékosaiból is szeretné kihozni a legjobbat. Azt akarja, hogy minél többre vágyjunk. Miután tavaly annyi csapattal szóba hoztak, félre hívott és azt mondta, nekem a Bajnokok Ligájában kell játszanom, ha ilyen fiatalon nincs más célom, mint a Boltonnál maradni, akkor valami baj van velem” – kezdte a védő.

  “Nagyon örülök, hogy így látja a dolgokat, szívesen játszanék már egy élcsapatban. Nem szeretnék tiszteletlen lenni a Boltonnal szemben, de tényleg jó lenne a BL-ben játszani.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: