• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Warnockot csak a Villa sikere érdekli  Stephen Warnock félretette személyes álmait és jelenleg csak azzal foglalkozik, hogy bejuttassa a Ligakupa döntőjébe az Aston Villát.

  Warnock azért küzd, hogy ő lehessen az angol válogatott második számú balhátvédje a nyári világbajnokságon, de most csak a Blackburn Rovers elleni meccsel foglalkozik.

  A Villa szép reményekkel vág neki a mai mérkőzésnek, hiszen az elődöntő első meccsét 1-0-ra megnyerték, ráadásul idegenben, az Ewood Parkban.

  “Megpróbálok nem gondolni a világbajnokságra. Szeretnék csak a Premier League-re és a Ligakupára koncentrálni, remélhetőleg bejutunk a döntőbe” – kezdte a korábbi Rovers-játékos.

  “Számomra most csak a Villa létezik, azért jöttem ide, mert tudtam, hogy ez a csapat képes lehet rá, hogy trófeákat nyerjen.”

  “Emellett jó érzés, hogy figyelnek rám a válogatott szakemberei és nagyon remélem, hogy végül rám esik a választás. Persze tudom, hogy rajtam kívül sok tehetséges balhátvéd van még, akik képesek lehetnek elém kerülni a ranglétrán.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: