• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Capellót nem érdekli az Inter  Az angol válogatott szövetségi kapitányát, Fabio Capellót jelenleg csak a világbajnokság érdekli, és nem foglalkozik az Intrnazionaléval kapcsolatos találgatásokkal.

  A friss Bajnokok Ligája-győztes Inter új menedzsert keres, hiszen már csak napok kérdése, hogy José Mourinho a Real Madridhoz szerződjön.

  A Nerazzurri elnöke, Massimo Moratti hamarosan összeír egy listát a jelöltek neveivel. Azt cáfolta, hogy a csapat korábbi mestere, Roberto Mancini visszatérne a Manchester Citytől, de annak a lehetőségét nem zárta ki, hogy a korábban az AC Milant megjárt Capellót is felkeresik.

  “Korábban már felvettük vele a kapcsolatot, és elképzelhető, hogy ő is felkerül a kívánságlistánkra” – mondta Moratti.

  Capello azonban a Mexikó elleni barátságos meccs után elmondta, hogy egyelőre csak az angol válogatott és a világbajnokság érdekli.

  “Többek között a Juventusszal, a Real Madriddal, az Interrel és az AC Milannal kapcsolatban is felmerült a nevem az utóbbi hetekben” – mondta mosolyogva az olasz szakember. “Örülök, hogy ennyi csapat látna szívesen a kispadján, de most a világbajnokság a legfontosabb.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: