• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Robinson nem fél a 11-esektől  Paul Robinson, a Blackburn Rovers kapusa nem fog megijedni, ha büntetőpárbajban kell majd bizonyítania a mai, Aston Villa elleni Ligakupa-elődöntőn.

  Az angol kapus decemberben azzal került a lapok címlapjára, hogy a Chelsea elleni negyeddöntőn két büntetőt is kivédett a párbaj során, ezzel az elődöntőbe juttatva a csapatát.

  A blackburniek az első meccset már lejátszották, ahol a Villa győzött 1-0-ra. Nehéz feladat vár rájuk, hiszen a visszavágón a Villa Parkban kellene fordítaniuk.

  A kék-fehérek menedzsere, Sam Allardyce már annak is örülne, ha csapata egyenlíteni tudna és tizenegyesekkel dőlne el a döntőbe jutás. Ezzel hatalmas felelősség hárulna Robinsonra, de ő nem fél a kihívásoktól.

  “Nos, ha ezt mondta, akkor biztos nagyon bízik bennem. Persze én is úgy gondolom, hogy nem lenne rossz kiharcolni a büntetőpárbajt” – mondta mosolyogva az angol válogatott korábbi első számú hálóőre.

  “Egygólos hátrányból vágunk neki a mérkőzésnek, tehát ha sikerülne eljutnunk a hosszabbításig és a tizenegyesekig, az azt jelentené, hogy nagyon jól játszottunk. Onnantól már sok múlik a szerencsén.”

  “Az előző körből is büntetőkkel mentünk tovább, nem látom okát, hogy miért ne ismételhetnénk ezt meg.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Egyéb kupák

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: