• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Robinson nem fél a 11-esektől



    Paul Robinson, a Blackburn Rovers kapusa nem fog megijedni, ha büntetőpárbajban kell majd bizonyítania a mai, Aston Villa elleni Ligakupa-elődöntőn.

    Az angol kapus decemberben azzal került a lapok címlapjára, hogy a Chelsea elleni negyeddöntőn két büntetőt is kivédett a párbaj során, ezzel az elődöntőbe juttatva a csapatát.

    A blackburniek az első meccset már lejátszották, ahol a Villa győzött 1-0-ra. Nehéz feladat vár rájuk, hiszen a visszavágón a Villa Parkban kellene fordítaniuk.

    A kék-fehérek menedzsere, Sam Allardyce már annak is örülne, ha csapata egyenlíteni tudna és tizenegyesekkel dőlne el a döntőbe jutás. Ezzel hatalmas felelősség hárulna Robinsonra, de ő nem fél a kihívásoktól.

    “Nos, ha ezt mondta, akkor biztos nagyon bízik bennem. Persze én is úgy gondolom, hogy nem lenne rossz kiharcolni a büntetőpárbajt” – mondta mosolyogva az angol válogatott korábbi első számú hálóőre.

    “Egygólos hátrányból vágunk neki a mérkőzésnek, tehát ha sikerülne eljutnunk a hosszabbításig és a tizenegyesekig, az azt jelentené, hogy nagyon jól játszottunk. Onnantól már sok múlik a szerencsén.”

    “Az előző körből is büntetőkkel mentünk tovább, nem látom okát, hogy miért ne ismételhetnénk ezt meg.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: