• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fabianski elnézést kért a szurkolóktól  Az Arsenal kapusa, Lukasz Fabianski bocsánatot kért a londoni szurkolóktól az FA Kupa-elődöntőben nyújtott gyenge teljesítményéért.

  Lukasz FabianskiA lengyel válogatott hálóőr sokat bizonytalankodott a Chelsea elleni mérkőzésen. Legkomolyabb hibáját Frank Lampard előreívelésénél követte el, mikor rosszul jött ki kapujából, így Didier Drogba könnyedén elvihette mellette a labdát és az üres kapuba guríthatott. A Kékek ezzel a góllal alaktották 2-1-re az állást és jutottak a döntőbe.

  Arsene Wenger bizalma ennek ellenére nem ingott meg Fabianskiban, aki Manuel Almunia sérülése miatt került a kezdőbe.

  A francia mester a Liverpool elleni 4-4-es bajnokin is bizalmat szavazott a tehetséges kapusnak, aki több jó védést is bemutatott, főleg az első játékrészben.

  “A hétvégi meccs után nagyon rosszul éreztem magam” – kezdte Fabianski.

  “Őszintén szólva szerintem én tehetek róla, hogy nem jutottunk be az FA Kupa döntőjébe. Napokig úgy ébredtem fel reggel, hogy rögtön a meccsre gondoltam. Így nem volt könnyű odafigyelni az edzéseken.”

  “Talán a szezon végére teljesen ki tudom verni a fejemből ezeket az emlékeket. Nagyon jó esélyünk lett volna megnyerni az FA Kupát, sajnálom, hogy nem tudtam úgy segíteni a csapatot, ahogy szerettem volna. Mindenkitől elnézést kérek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: