• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jo maradna az Evertonnál  Jo úgy érzi, nem részesült megfelelő bánásmódban a Manchester Citynél, ezért nem is szeretne visszatérni hozzájuk a kölcsönszerződése lejárta után.

  JoA brazil tehetséget 18 millió fontért igazolta nyáron a City, de mindössze hat bajnoki meccsen léphetett pályára a kék mezeseknél, mielőtt kölcsönben a Stolverkosokhoz szerződött volna.

  A 22 éves játékos első mérkőzésén rögtön duplázni tudott az Evertonban és azóta már többször elmondta, otthon érzi magát a Goodison Parkban.

  “Itt sokkal több támogatást kapok már az első percektől kezdve. Szerintem minden játékosnak ilyen bánásmódban kellene részesülnie, ha idegen környezetbe kerül” – mondta Jo.

  “A csapatkapitány, Phil Neville mindig a közelemben van, megkérdezi, hogy vagyok vagy nincs-e szükségem valamire. Bár ezt nem csak Philről mondhatom el, szinte mindenkire igaz. Mindenki odafigyel rám, úgy érzem, ez a csapat lett az új hazám.”

  “Szerintem a Citynél nem bántak jól velem, mindössze hat hónapot töltöttem ott, ekkor főleg arra mentek el az energiáim, hogy megpróbáljak beilleszkedni.”

  “Úgy gondolom, minden, külföldről érkező játékosnak hagyni kellene egy évet a beilleszkedésre és csak utána szabadna bírálni. Sajnos úgy tűnik, senki más nem gondolkozik így.”

  “Ha választhatnék, az Evertont választanám, de ha vissza kell mennem a Cityhez, akkor nincs mit tenni. Bízom magamban és abban, hogy meg tudom mutatni, mire vagyok képes, ha visszamegyek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: