• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nani a fejlődésre koncentrál  A Manchester United portugál szélsője, Nani tudja, hogy fejlődnie kell, ha szeretne állandó játéklehetőséghez jutni.

  NaniNanit 2007-ben, 19 millió fontért igazolta le a United a Sporting Lisszabontól. Azonnal sikerült beilleszkednie a csapatba és remekül játszott.

  Ez a szezon azonban egyelőre máshogyan alakul a portugál sztárnak, eddig mindössze háromszor volt kezdő a Premier Ligában hullámzó teljesítménye miatt.

  A 22 éves játékos legutóbbi meccsén, a Derby County ellen ismét remekelt, sőt góljával nagyban hozzá is járult ahhoz, hogy a Vörös Ördögök bejussanak a Ligakupa döntőjébe.

  “Az előző szezon remek volt, elégedett voltam a játékommal és a csapatban betöltött szerepemmel.” – mondta Nani.

  “Reméltem, hogy ez a szezon még jobb lesz. Amikor lehetőséget kapok, megpróbálok jobban játszani, mint az évad elején.”

  “Szeretnék többet játszani, de egyelőre nem alakulnak olyan jól a dolgok, mint tavaly. Jól érzem magam, mikor mindent megpróbálok a csapat sikeréért. Néhány meccsen jó voltam, máskor pedig nem, ilyen a foci.”

  “Amikor nem játszol, romlik az erőnléted, de én keményen dolgozom az edzéseken, úgy készülök, mintha a következő meccsen pályára kellene lépnem.”

  “Mindig az a fő célom, hogy segítsem a csapatot. Ha ez sikerül, minden jól alakul. Még mindig magabiztos vagyok, de nehéz, ha játszom a zegyik meccsen, aztán utána két hétig a padon ülök.”

  “Egy játékosnak három, négy vagy öt meccsre van szüksége, hogy önbizalmat szerezzen és fizikálisan is jó állapotba kerüljön. Mindenre képes vagy, ha az önbizalmad az egekben van.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: