• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bellamy: “Még egy-két év”



    Craig Bellamy attól tart, pályafutása során elszenvedett sérülései miatt már talán csak egy-két éve van hátra a visszavonulásig.

    Craig BellamyA 30 éves támadó jelenleg is ágyéksérüléssel küzd, ami miatt ki kellett hagynia a walesi válogatott Skócia elleni barátságos meccsét. Szombaton, a Liverpool ellen talán már pályára léphet.

    Eddigi pályafutása során rengeteg sérüléssel kellett megbirkóznia, főleg a térdeivel akadtak problémái. Több műtéten is átesett, egyszer még a karrierje is veszélybe került.

    A Liverpoolban is megfordult játékos úgy érzi, a Manchester Citynél végre igazi otthonra talált, de attól tart, már nem sokáig lehet aktív játékos.

    “Tudom, hogy ilyen sérülésekkel a hátam mögött nem számíthatok arra, hogy még négy vagy öt évig aktív játékos maradok” – mondta a walesi.

    “Talán már csak egy-két jó évem van, ezért megpróbálok minden pályán töltött pillanatot kiélvezni. Az utóbbi néhány hónap büszkévé tesz. Ha rám néznek az emberek, végre már a játékost látják bennem.”

    “Sosem akadtak gondjaim a gólszerzéssel, ez nem azt jelent, hogy számolatlanul szórtam a gólokat, de minden harmadik meccsen lőttem legalább egyet, ami nem olyan rossz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: