• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bellamy: “Még egy-két év”  Craig Bellamy attól tart, pályafutása során elszenvedett sérülései miatt már talán csak egy-két éve van hátra a visszavonulásig.

  Craig BellamyA 30 éves támadó jelenleg is ágyéksérüléssel küzd, ami miatt ki kellett hagynia a walesi válogatott Skócia elleni barátságos meccsét. Szombaton, a Liverpool ellen talán már pályára léphet.

  Eddigi pályafutása során rengeteg sérüléssel kellett megbirkóznia, főleg a térdeivel akadtak problémái. Több műtéten is átesett, egyszer még a karrierje is veszélybe került.

  A Liverpoolban is megfordult játékos úgy érzi, a Manchester Citynél végre igazi otthonra talált, de attól tart, már nem sokáig lehet aktív játékos.

  “Tudom, hogy ilyen sérülésekkel a hátam mögött nem számíthatok arra, hogy még négy vagy öt évig aktív játékos maradok” – mondta a walesi.

  “Talán már csak egy-két jó évem van, ezért megpróbálok minden pályán töltött pillanatot kiélvezni. Az utóbbi néhány hónap büszkévé tesz. Ha rám néznek az emberek, végre már a játékost látják bennem.”

  “Sosem akadtak gondjaim a gólszerzéssel, ez nem azt jelent, hogy számolatlanul szórtam a gólokat, de minden harmadik meccsen lőttem legalább egyet, ami nem olyan rossz.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: