• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wazza begyűjtené a klubvilágbajnoki címet



    A Manchester United csatára, Wayne Rooney határozottan kijelentette, nem fogja félvállról venni a Klubvilágbajnokságot, mivel szeretné növeli éremgyűjteményét.

    Wayne RooneyBár köztudott, hogy az angol klubcsapatok nem igazán veszik komolyan a szigetországon kívüli sorozatokat, Rooney elárulta, hogy csak az aranyéremre koncentrál Japánban.

    “Ha egyszer azt mondhatom, hogy világbajnok vagyok, és a világ legjobb klubcsapatának tagja, az fantasztikus érzés lenne”
    – mondta Wazza a The People magazinnak.

    “A legfőbb célunk minden szezon kezdetén, hogy a lehető legtöbb trófeát begyűjtsük.”

    “Ha klubvilágbajnoki címmel a tarsolyunkban tudnánk visszatérni a Távol-Keletről, az mindenit büszkeséggel töltene el, és újabb sikerrel gazdagíthatnánk a klub históriáját.”

    “Éppen ezért nem fogjuk könnyen venni a mérkőzéseket Japánban, és a legjobb összeállításunkban fogunk pályára lépni. Elszántan fogunk a győzelemért küzdeni, mert a menedzserünk és a játékosaink is mind győztes mentalitásúak.”

    “Szeretnénk egy újabb fejezetet nyitni a Manchester United történelmében. Pontosan ezért érkeztem ide annak idején, és az pedig még jobban motivál, hogy első angol csapatként gyűjthetnénk be a címet.”

    “Úgy gondolom szerencsés időszakban jön ez a torna, mivel a szezon közepe-felé járva mindenki jó erőnléti állapotban van. Erre nagy szükségünk lesz, hiszen minden mérkőzésen nagy iramra, óriási hajtásra kell számítanunk.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: