• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Megson később dönt Puygenier-ről



    A Bolton Wanderers menedzsere, Gary Megson elmondta, nem fogja elsietni a döntést Sebastien Puygenier végleges leigazolását illetően.

    Sebastien PuygernierA francia védőt a szezon végéig vette kölcsön a Bolton a Zenit Szentpétervártól. Úgy tudni, az angolok 6 millió fontért véglegesíthetik majd a játékos szerződését.

    Puygenier eddig öt meccsn lépett pályára a fehérmezeseknél és labdakezelésével már sikerült lenyűgöznie Megsont.

    A mester azonban előbb szeretné látni, hogy képes-e felvenni a Premier Liga ritmusát, mielőtt véglegesen is leigazolná.

    “Van egy bizonyos összeg, amit a Zenit kér a játékosért. A kölcsönvételért is fizettünk nekik.” – mondta a Wanderers mestere.

    “Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy elég jó fizikai állapotban van-e, hanem arra, hogy be tud-e illeszkedni az angol fociba.”

    “Azt már láttuk, hogy a labdával meglehetősen jól bánik egy védőhöz képest. Sokan dicsérik a külföldi játékosokat jó technikai tudásuk miatt, de kérdés, hogy ezt a képességüket akkor is ki tudják-e használni, ha 90 percig egy védővel a nyakukon kell fel-alá szaladgálniuk a pályán.”

    “Időre van szükségünk, hogy felmérjük Seb tudását és természetesen neki is időre van szüksége. Mindig ez a helyzet, ha külföldről érkezik valaki Angliába. Itt gyorsabb, keményebb a játék, nincs idő dédelgetni a labdát.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: