• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Coyle nagyon örül Cohen góljának  A Bolton Wanderers mestere, Owen Coyle különösen örül, hogy épp Tamir Cohen szerezte meg a győztes gólt az Arsenal ellen, aki rendkívül nehéz időszakon van túl.

  Az izraeli játékos tavaly nyáron kisebb műtéten esett át, ami miatt nem sikerült úgy a szezonkezdete, ahogy szerette volna. Majd decemberben édesapja, Avi Cohen súlyos motorbalesetet szenvedett, és kilenc nappal később életét vesztette.

  Vasárnap végre valami jó is történt a középpályással, az Arsenal elleni bajnoki hajrájában gólt fejelt, ezzel 2-1-es sikerhez segítve a Wandererst.

  “Mindenki számára nagyon érzelemdús pillanat volt, mikor Tamir gólt szerzett. Lelkileg óriási szüksége volt erre” – mondta Coyle.

  “Nyáron meg kellett műteni, ezért később kezdhetett el edzeni, és jóval gyengébb fizikai állapotban volt a szezon kezdetekor, mint a többiek. Ezután következett édesapja balesete és halála.”

  “Ez az egész csapatot megviselte, hiszen a tragédia előtt egy héttel Avi ellátogatott hozzánk. Egy nagyon kedves embert ismertünk meg a személyében.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: