• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • O’Neill: “Delphnek még tanulnia kell”



    Az Aston Villa mestere Martin O’Neill úgy látja, Fabian Delphnek még sokat kell tanulnia, hogy igazán jó játékos váljon belőle.

    A fiatal középpályás tavaly nyáron a harmadosztályú Leeds Unitedtől igazolt a birminghamiekhez. Egyelőre úgy tűnik, a játékos nehezen birkózik meg a két osztálynyi különbséggel.

    O’Neill bízik a 18 tehetség képességeiben, de tudja, hogy még sok munka lesz vele, mire valódi élvonalbeli futballista lesz belőle.

    “Először is meg kell értetnem vele, hogy egészséges játékosokra van szükségem. Nem kell négy srácot lerúgnia egy edzésen, hogy meggyőzzön, tud szerelni. Ezt a meccsekre kellene tartogatnia” – mondta O’Neill.

    “Éles helyzetben is gyakran otthagyja a lábát, nem fél belemenni az ütközetekbe. Ezzel nincs is bajom, nem akarok minden agressziót kiölni belőle, de tudnia kell uralkodnia magán, hogy ne kapjon túl sok lapot.”

    “Van még mit tanulnia a becsúszásokról, mert gyakran úgy próbál meg szerelni, hogy közben nem védi magát, így pedig könnyen össze lehet szedni kisebb-nagyobb sérüléseket.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: