• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-9.forduló-Beharangozó!



    Szombat kora délutántól egészen hétfő estig tart a 9.forduló, és számos jó meccsre van kilátás.313px-Premiership_trophy

    West Ham-Manchester City
    A 2. és a 4. helyezett találkozik egymással, és kiegyenlített meccsre van kilátás.
    Jó formában van a West Ham, míg a City a héten a BL ben játszott a CSZKA val, viszont nem volt túl meggyőző.
    Az oroszok ellen a City 2 gólos előnyt tudott elherdálni, úgy, hogy a meccs képe alapján nem feltétlenül volt ő a legesélyesebb a győzelemre, de végül csak 1 pontra voltak jók. A City a későn bekapott 11esre fogta a kisebb csalódást, bár arról elfeledkeztek a Citysek, hogy simán lezárhatták volna a meccset már korábban.
    A West Ham most formában van, és szeretné elkapni a Cityt. Egy X-re mindenképpen lehet esélyük egy olyan meccsen, ahol várhatóan potyogni fognak a gólok.

    Liverpool-Hull
    Nem valami nagy formában várja a Liverpool a meccset. A QPR ellen elég szerencsés sikert arattak, a Real viszont sima 3-0-ra győzte le őket. A Liverpoolnál Suarez helyére hozták a nyáron Balotellit, viszont a balhés olasz eddig nem volt túl meggyőző. Super Mario most ultimátumot kapott, hogyha nem bizonyít, akkor télen átadólistára kerülhet. A Hull ellen lehet is esélye, mivel a tigrisek azért teljesen más játékerőt képviselnek. A kérdés az, hogy mennyire kaphat majd esélyt Balotelli. Utolsó esélyeinek egyike lehet számára a Pool, mivel már így sem a legnagyobb a kereslet iránta, balhéi után.
    A Hull is tudja azt, hogy a Pool nem valami fényes. Az Arsenal ellen is elkaptak egy X-et, és a vörösök ellen se esélytelenek.
    Kiélezett meccsre van kilátás, ahol potyogni fognak a gólok.

    Southampton-Stoke
    A szentek nagy formában vannak, legutóbbi 5 meccsükből 4et megnyertek, és a Stoke ellen is győzni akarnak.
    Nincs feltétlenül rossz csapata a Stokenak, nyertek is az utolsó fordulóban, viszont nem túl sok esélyt adok nekik az elmúlt fordulóban 8at gurító Soton ellen.
    Hazai pályán nyerni fog a Southampton, hogy így folytassa jó sorozatát.

    Sunderland-Arsenal
    A Hull ellen X-elt az Arsenal az elmúlt fordulóban, míg a fekete macskák a szentektől kaptak 8at.
    Az Arsenalnak ideje lenne felvenni a fordulatot, mivel nagyon nagy harc lesz idén is a 4.helyért, és hogy ez meglegyen nekik, az ilyen meccseket hozni kell.
    Az egyetlen probléma csak az, hogy az Arsenalnál nagyon sok a sérült. Az Anderlecht ellen a meccs végén fordítani tudtak, most viszont simán fognak nyerni. Kérdés az, hogy játszhat e már Walcott a csapatban, mivel már játszott az ificsapatban.
    A Sunderland a kiütés után nem lehet valami nagy a jókedv, és több sérültje is van a csapatnak. Mindent meg fognak tenni a győzelemért a Stadium of Lightban, viszont szerintem ez nem ér majd 3 pontot, de még 1et se.
    A Sunderland számára idén a bennmaradás a cél, viszont az ehhez szükséges pontokat nem a nagyok ellen fogja megszerezni.

    WBA-Crystal Palace
    Az elmúlt fordulóban a West Brom a MU ellen otthon tudott tartani 1 pontot, és most a Palace ellen valamivel könnyebb dolguk lesz.
    Főleg Berahino volt elemében, akit most se lesz túl könnyű tartani, erről Rafael is mesélhet.
    A Palace az elmúlt fordulóban a Chelsea ellen vesztett 2-1-re, viszont a meccs végén, már Zahaval a pályán, teljesen megváltozott a játék képe. A MU fiatalja nagyon jól játszott, és vele a pályán a West Brom ellen is simán lehet esélyük.
    Kiélezett meccsre van kilátás, ahol egy X is simán kinézhet.

    Swansea-Leicester
    Kiélezett meccsre van kilátás itt is, mivel se a hattyúk, se a rókák nincsenek valami nagy formában. A Swansea 3 győzelemmel kezdte a bajnokságot, azóta viszont nem tudott nyerni a walesi csapat. Éppen ideje lenne már, hogy újra nyerjenek. A hangulat nem lehet valami túl fényes, viszont ideje továbblépni a csapatnak a rossz sorozaton.
    A Leicester le tudta győzni idén a gyengélkedő Unitedot, viszont azóta sok mindent nem tudott felmutatni az újonc. Az elmúlt fordulóban a szarkáktól kaptak ki, tehát van nekik is bőven min javítani.
    Valahogy mégis inkább a hazaiakat érzem esélyesebbnek. Nincs rossz csapata a Swanseanak, és nyerni fognak otthon. Sok gólra viszont nem érdemes számítani.

    Burnley-Everton
    Az újonc Burnley jelenleg a 19.helyről várhatja a szebb jövőt, viszont a csapat kerete nem túl fényes, így kétséges, hogy ez a szebb jövő mikor jön el.
    Nem hiszem azt, hogy most, mivel az az Everton látogat el hozzájuk, amely a keretéhez képest meglehetősen rossz helyen van, viszont úgy látszik, hogy most kezd erőre kapni Roberto Martinez gárdája.
    Az Everton a Burnley ellen mindenképpen nyerni akar, mivel ezáltal 12 pontos lenne. A Burnleyhoz viszonyítva teljesen más játékerőt képviselnek, így minden esélyük megvan arra, hogy 3 ponttal térjenek haza.
    Volt egy szurkolói szempontból nagyon nehéz Európa Liga meccse az Evertonnak, ahol viszont nem feltétlenül a legjobb csapattal állt ki a liverpooli gárda, lévén, hogy Lukaku csak a 64.percben lépett pályára.
    Nyerni fog az Everton, ezáltal pedig feljebb kapaszkodhat a tabellán.

    Tottenham-Newcastle United
    A Tottenham a héten az Európa Ligában játszott, és nyert otthon 5-1-re a görög Asteras Tripolis ellen. A meccsen Lamela rúgott szépségdíjas gólt, ez pedig új lendületet adhat a fiatal argentinnak, aki eddig nem volt a legjobb a Spursben.
    Hazai pályán mindenképpen a győzelemre hajtanak a londoniak egy olyan Newcastle ellen, amely nyert a legutóbbi fordulóban, viszont nagyon sok sérültje van.
    A Spurs célja a 4.hely, amire talán még esélye is lehet, lévén, hogy a MU valamint a Liverpool meglehetősen felemás szezont produkál idén.
    A Spurs szerintem nyerni is fog, lévén, hogy a Newcastle jelenleg nem képvisel annyira nagy játékerőt, hogy érdemben bele tudjon szólni a BL helyekért szóló csatába.

    Manchester United-Chelsea
    A forduló rangadójára egyértelműen az Old Traffordon kerül sor, ahol a sokszoros bajnok, és Van Gaallal a megújulást váró Manchester United fogadja a listavezető Chelseat, amely idén eddig még nem kapott ki, és mindössze 1 döntetlen miatt nem 100%-os a mérlege.
    A United hazai pályán idén is erős, viszont idegenbeli mérlegének köszönhetően nem ott van, ahol a keretbe beleölt pénz miatt lennie kellene. A United meg akarja szorongatni a Chelseat, amire nagyon szervezett védekezéssel esélye is lehet. Érdekes meccs vár Matara is, aki egykori csapata ellen kell majd játsszon. Ez akár jól is elsülhet, mivel valószínű, hogy ég a visszavágás vágya a spanyolban, aki azért kaphat most mindenképpen lehetőséget, mert még mindig tart Rooney piros lap miatti eltiltása.
    A Chelsea a héten a BL-ben kiütéssel nyert a Maribor ellen, viszont Remy nem a legjobb állapotban kellett elhagyja a pályát. Van esély arra, hogy a francia játsszon ezen a meccsen. Nagy szükség is lenne rá, mivel Drogba jelenleg a csapat egyetlen épkézláb támadója, mivel Diego Costa jelenleg is sérült. Emiatt Mourinho akadt ki, mivel Costa a válogatottól jött vissza sérülten, és van esély arra, hogy a válogatott meccsekre gyógyul majd csak fel.
    A Chelseanél így a támadósorban lehet talán probléma, viszont ott van a nagy formában levő Hazard, aki meg tudja oldani ezt.
    Nagy meccsre van kilátás az Old Traffordon, sok góllal, viszont a Chelsea 1 pontra mindenképp jó.

    QPR-Aston Villa
    Nagy meccset játszott a QPR a Liverpool ellen, viszont hiába rúgott 4 gólt, nem tudott nyerni. Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy a 4 gólból 2 a saját kapujába ment. A koncentráción tehát van mit javítani a Rangersnek, amely jelenleg az utolsó helyen a tabellán, viszont a kerete alapján azért a bennmaradás simán meglehet nekik. A hírek szerint Redknapp alatt inoghat a szék, bár a vezetőség szilárdan kitart mellette.
    A Villa ellen minden esélyük megvan a győzelemre, mivel a Villa legutóbbi 4 meccsén 0 pontot hozott össze, ami a jó start után kiábrándító.
    Kérdés az, hogy mennyire van meg a lendület a vendégeknél, hogy fordítani tudjanak a helyzetükön.
    Nem rossz meccsre van kilátás Londonban, ahol ha kicsivel is, de nyerni fog a Queens Park Rangers.




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal), Sérülés

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: