• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kétséges Giroud játéka a BL meccsen!  Az Arsenal csatára az Everton elleni 2-2es meccsen az egyenlítő gólja után sántikált le, így lehet, hogy kihagyja a Besiktas elleni sorsdöntő meccset.
  GiroudAz egykori Montpellier csatár Alexis Sanchez helyére jött be a szünetben a Goodison Parkban,és ő szerezte az egyenlítő gólt 1 perccel a lefújás előtt, egy olyan meccsen, ahol az Everton már 2 góllal is vezetett.
  A 27 éves játékos viszont a lefújás előtt lebicegett a pályáról, így kétséges az, hogy játszhat e a Besiktas elleni meccsen, szerdán.
  “Nagy meccsünk lesz szerdán, remélem felépül,”mondta Wenger a Sky Sportsnak.
  “Remélem, hogy nem vesztettük el Giroudt az utolsó percben. Nem nézett ki szépen.”
  Ezt mondta Wenger a francia szerepéről:”Tudtam, hogy irányítani fogjuk a meccset, és egy keményebb csatár kellett ahhoz,hogy jók legyünk a 2.félidőben.
  “Nagyon jót tett viszont a morálunknak, hogy 2-0-ás hátrányból is vissza tudtunk jönni.
  “Mindig is jó volt a hozzáállásunk. A verseny Angliában nagyon kemény, és a csapat még fiatal, és fejlődőképes. Nagyon ambiciózusak vagyunk, és ezt most újra megmutattuk.”
  Az Arsenal a török csapatot fogadja a BL rájátszásában, és ha legyőzik őket, akkor bejut a csoportkörbe. Isztambulban 0-0 volt a meccs vége.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal), Sérülés

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: