• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cazorla kész akár távozni is: Hiányzik a győztes mentalitás!  A spanyol szerint az ágyúsok hiányzik a pszichológiai erő, és elmondta, hogy távozna is, azért, hogy bajnok legyen.
  santi-cazorla-arsenal-aston-villa_29910074 nyeretlen meccs után az ágyúsok visszacsúsztak a bajnoki címért harcoló csapatból visszacsúszott az Everton ellen vesztő, és a BL-ért harcoló csapatba.
  A csapat 9 éve nem nyert semmit, és szombaton a Wigant fogadja az FA Kupában, ahol egyedül csak a győzelmet lehet sikernek felfogni.
  Cazorla elmondta, hogy nem találta meg azt, amit keresett akkor, amikor idejött a Malagatól 2012 nyarán. Elmondta azt is, hogy kész váltani azért, hogy bajnok legyen.
  “Bajnoki címeket akarok, ezért jöttem ide,”mondta a Sport360nak.
  “Minden focista bajnoki címet akar, és már elég sok idő telt el azóta,hogy nem nyertünk semmi.
  “Ha nem jön össze, akkor máshová kell menjek, ahol van esélyem rá.”
  A győztes mentalitásról Cazorla ezt mondta: “Ez az, amiben különbözünk a többi csapattól.
  “Példa a Manchester City, aki leigazolta Fernandinhot, és Negredot, vagy a Manchester United, aki leigazolta Van Persiet, és Matat.
  “Az Arsenal tudja mi kell a következő szezonban, de majdnem lehetetlen bajnoki címet nyerni ha nem szerez meg bizonyos dolgokat.”
  Cazorla nem zárta azt ki, hogy visszatérjen Spanyolországba, ahol korábban a Real Madrid is érdeklődött iránta, amikor még a Malaga és a Villarreal játékosa volt.
  “Nem akarok ajtókat bezárni, de még 2 évig van szerződésem az Arsenallal.
  “Amikor betöltöm a 31et, akkor kiértékelem magamat, és azt, hogy mik az opcióim. Ha úgy alakul, akkor készen lennék visszatérni Spanyolországba.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: